Cibdol Goede Doelen

Wie jarig is trakteert!
We hebben wat te vieren, want op 17 mei 2022 bestaat Cibdol precies vijf jaar. En wie jarig is, trakteert. Daarom schenkt Cibdol dit jaar een totaalbedrag van maar liefst € 25.000,- aan vijf goede doelen. Daarbij kiezen we lokale initiatieven uit de Meierijstad gericht op het bevorderen van sociale activiteiten, in het bijzonder onder 50-plussers. In de nasleep van de COVID-19-pandemie helpen deze initiatieven mensen uit hun isolement te halen.

Een aantal van deze goede doelen willen wij extra in het zonnetje zetten. Ken of heb jij op dit vlak een organisatie, vereniging of club in de regio Meierijstad die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in. Wie weet wordt je nominatie wel een van de vijf gelukkige winnaars. Samen zorgen we dat het 5-jarig bestaan van Cibdol extra feestelijk wordt.

Meld je aan!

Meld je aan!

Persoonlijke gegevens contactpersoon

Gegevens organisatie/vereniging

Extra info

Alle communicatie zal in het Nederlands zijn

*Let op: Cibdol behoudt zich het recht voor om het geld afhankelijk van de inzendingen anders te verdelen en/of de waarde van de prijs in materialen uit te keren.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/