Cibdol Op Fight Cancer Night

Gepubliceerd:

Wat is Fight Cancer Night?

Fight Cancer Night

Op Fight Cancer Night gaan veertien ondernemers en vertegenwoordigers de strijd met elkaar aan in de hoop € 25.000,- in te zamelen voor twee geweldige kankerfondsen. De avond vol actie vindt plaats op zaterdag 4 september 2021, in het kleine dorp Boerdonk.

Het dorp is dan klein, maar deze strijders zijn van plan om groots te winnen. Dat doen ze niet voor zichzelf, maar voor alle mensen die met de fondsenwerving geholpen worden. Met een openingsevenement, 7 gevechten en een afterparty belooft deze avond een waar spektakel te worden dat je niet wilt missen.

Geld inzamelen voor KiKa en Fight Cancer

KiKa en Fight Cancer, twee geweldige goede doelen, worden gesteund met het geld dat wordt ingezameld voor Fight Cancer Night. Beide zetten zich in om het leven van mensen met kanker te verbeteren en dragen bij aan levensreddend onderzoek.

KiKa

In Nederland krijgen jaarlijks meer dan 550 kinderen de diagnose kanker en is het nog altijd de voornaamste doodsoorzaak. Bij KiKa weet men dat er meer onderzoek nodig is om deze kinderen te helpen en levens te redden.

KiKa heeft met honderden initiatieven voor fondsenwerving meer dan € 137 miljoen geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Hun werk is inspirerend, maar onmogelijk zonder de donaties van evenementen als Fight Cancer Night.

Fight Cancer

Fight Cancer streeft ernaar om het aantal mensen dat kanker krijgt te verminderen. Ze richten zich hiervoor op twee belangrijke aspecten: onderzoek en preventie. Onderzoek is essentieel om geneesmiddelen te vinden en het leven te verlengen van mensen met kanker.

De hoop is dat op een dag de miljoenen getroffenen allemaal behandelbaar zijn. In de tussentijd is het belangrijk dat we de positieve impact van preventieve maatregelen niet onderschatten. De focus van Fight Cancer ligt op preventie door middel van educatie en dat maakt elke dag verschil.

Ontmoet de strijders

Een kickbokstoernooi is niets zonder boksers, dus we stellen je graag voor aan de 14 deelnemers:

• Mink 'Miller' Molenaar versus Lesley 'The Beast' van Houten (Cibdol)
• Bart 'The Bull' Raaijmakers versus Mike 'de Witte Witter' van Hinthum
• Linda 'The Rooster' Hanegraaf versus Rosina 'The Notoriroos' van Dijck
• Maarten 'Big Nose' Kanters versus Tjerk 'The Mealmaster' Meulemeesters
• Tijmen 'The Hammer' de Vries versus Thomas 'The Tank' de Poorter (Cibdol)
• Luuk 'Gradje' Bouw versus Mathie 'Iron Fist' Rombout
• David 'The Butcher' Kragtwijk versus Willie 'The Viking' Smits

Lesley van Houten en Thomas de Poorter zetten de bedrijfstraditie van Cibdol voort om belangrijke inzamelingsacties te ondersteunen. Wij wensen hen en alle deelnemende lokale bedrijven veel succes toe!

Fondsenwerving en bewustwording in de strijd tegen kanker

Het gevecht tegen kanker is een lange en zware strijd. Onderzoekers boeken elke dag veel vooruitgang, maar we kunnen nog veel meer doen om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Onderzoeksprojecten blijven zoeken naar een geneesmiddel, maar ondertussen mogen we niet vergeten welk verschil de donaties van evenementen zoals Fight Cancer Night in het dagelijkse leven kunnen maken.

Het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar de bovengenoemde goede doelen waarmee levensreddende initiatieven worden ondersteund. Uitsluitend door samenwerking kunnen we hopen de strijd tegen kanker te winnen. Wil je graag een avond vol bloedstollende kickbokspartijen bijwonen en geld inzamelen voor een waardevol initiatief? Ga dan op zaterdag 4 september naar 't Weike in Boerdonk; de deur opent om 20.00 uur!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/