Keuzehulp

Cibdol Olie

Ontdek ons assortiment pure natuurlijke olie

Cibdol olie is 100% natuurlijk en de gouden standaard voor organische olie. Als bron gebruiken we uitsluitend duurzame planten uit de EU. Daarmee bieden we olie van gouden klasse aan middels een gepatenteerd filtratieproces in onze Zwitserse laboratoria. Deze olie is verkrijgbaar in drie verschillende sterktes: 2,5 procent, 4 procent en 10 procent.

cibdol olie 2,5 procent

Cibdol olie 2,5%

> Bekijk product
cibdol olie 4 procent

Cibdol olie 4%

> Bekijk product
cibdol olie 10 procent

Cibdol olie 10%

> Bekijk product


Waarom voor Cibdol kiezen?

Cibdol biedt 100% pure en natuurlijke oliën van de hoogste kwaliteit, die gemaakt zijn van voortreffelijke Europese vezelplanten. Cibdol stelt de gouden standaard met oliën die de effectiviteit maximaliseren zonder de aanwezigheid van wassen, vetten en chlorofyl, die de olie een zwarte kleur en kleverige consistentie geven. Via een beschermd filtratieproces in onze Zwitserse laboratoria filteren we onzuiverheden eruit, wat resulteert in een makkelijk vloeibare gouden olie.

Hoe produceren wij onze olie?

Al onze olie is in het laboratorium van zaad tot eindproduct getest. We testen de gehaltes van de olie, gevaarlijke bacteriën, schimmels en zwammen om veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Proces produceren olie

product proces Cibdol olie

Video productie olie in Zwitserland


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Telefoon

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:30

Chat

Maandag - Vrijdag: 07:30 - 15:30