Verzendinformatie

Onze hoogkwalitatieve service houdt niet op nadat je bestelling is verwerkt. Wij vinden het erg belangrijk om je een uitzonderlijke klantenervaring te bieden, gedurende het hele Stigx koopproces – van begin tot eind. Als deel van deze toezegging streven wij ernaar om je de snelste en comfortabelste verzendmethoden aan te kunnen bieden – alles gratis.

Precies, de gehele verzending is gratis!

Verzendmethoden en –tijden:

Bestellingen met Stigx e-sigaretten

Alle bestellingen met een Stigx e-sigaretten worden verzonden met gebruikmaking van de UPS Track and Trace service. Dit geldt ook voor het kopen van accessoires en e-liquids. Bij deze service duurt het meestal 1-2 dagen voordat de bestelling is afgeleverd, ongeacht in welk land je woont. Als je bestelling eenmaal verwerkt is, krijg je je Track and Trace nummer, waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Bestellingen zonder Stigx e-sigaretten

Als je accessoires en e-liquids zonder Stigx e-sigaretten koopt, sturen we je bestelling via onze reguliere postservice. Deze service duurt internationaal 2-6 werkdagen.

Minimale bestelling:

Om je deze uitstekende service gratis te kunnen bieden en de kwaliteit van ons bedrijf hoog te houden, moet je voor minimaal 20 euro bestellen. Je kunt ieder product op de Stigx website bestellen om tot dit bedrag te komen.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/