• Magnesium Citraat
 • Magnesium Citraat
 • Magnesium Citraat
 • Magnesium Citraat
 • Magnesium Citraat
 • Magnesium Citraat

Magnesium Citraat

€ 12.95
Direct leverbaar
Amount:
 

Ervaar de voordelen van hoogwaardig Magnesium Citraat van Cibdol. Vrijwel al het weefsel in je lichaam gebruikt magnesium en daarmee is het onmisbaar voor een evenwichtige en gezonde lifestyle. Vergeleken met andere vormen van magnesium, kan je lichaam magnesium citraat gemakkelijker opnemen. Bovendien ondersteunt het de spijsvertering en je spieren, terwijl het je energieniveaus stimuleert.

Beschrijving
Informatie
Beschrijving

Geef je gezondheid een boost

Geef je lichaam de essentiële elektrolyten die het nodig heeft met Magnesium Citraat van Cibdol. Magnesium wordt door alle weefsels in je lichaam gebruikt en is onmisbaar voor een actieve lifestyle. Soms heeft je lichaam echter moeite om de benodigde magnesium te absorberen, en dat is waar magnesium citraat van pas komt. Je lijf kan dit namelijk gemakkelijker opnemen. Zo komt het op de juiste plaatsen terecht om je fysieke gezondheid te ondersteunen.

Voel het verschil van magnesium citraat

Magnesium speelt een centrale rol in meer dan 300 stofwisselingsprocessen. Denk aan je spierfuncties, je metabolisme, immuunsysteem, zenuwstelsel, energieniveau en nog veel meer. Gelukkig is magnesium citraat een mix van magnesium en citraat-ionen. Deze mix kan deze belangrijke functies gemakkelijker ondersteunen om een rijk, avontuurlijk leven te bevorderen.

Omarm vitaliteit en welzijn voor je hele lichaam

Het is nu wel heel gemakkelijk om een leven vol actie en avontuur te omarmen. Dankzij de stimulerende eigenschappen van Cibdol Magnesium Citraat kun je een actieve lifestyle leiden zonder dat vermoeidheid je tegenhoudt. Onze hoogwaardige formule bevat 200mg magnesium per tablet, goed voor meer dan 50% van de aanbevolen dagelijkse inname.

Met onze biologische Magnesium Citraat geef je je lichaam de bouwstenen die het nodig heeft. Je kunt dit supplement dagelijks gebruiken en met deze kleine verandering kun je heel eenvoudig je gezondheid stimuleren. Je zult het van top tot teen voelen. Probeer het vandaag nog!

Hoe gebruik je Magnesium Citraat van Cibdol?

Voor het beste resultaat dagelijks 1-2 capsules bij of kort na de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Informatie
Dosering 1 capsule / 2 x per dag
Hoeveelheid 60 capsules
Bewaren Koel, droog en donker
CBD No
Category Vitals
Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/