Over ons

Stigx bevindt zich in Nederland en is een bedrijf dat toegewijd is aan het produceren van de beste e-sigaretten op de markt. Het bedrijf is opgericht door rokers voor rokers. Wij van Stigx begrijpen wat voor beproevingen tabaksrokers moeten ondergaan en dat velen niet meer geassocieerd willen worden met al het negatiefs dat er omheen hangt. Maar wij kennen ook de bevrediging en de ontspanning die nicotine veroorzaakt en het genot een sigaret in je hand te houden, en de fijne genoegens van het inhaleren en uitademen van rook.

Stigx Nederland

Daarom hebben wij van Stigx veel tijd, geduld en moeite gestoken in de productie van onze eigen e-sigaret. Te veel e-sigaretten voldoen tegenwoordig niet aan de standaard en zijn slecht gefabriceerd, en wij weten uit eigen ervaring hoe frustrerend dit kan zijn. Wij hebben ons tot doel gesteld een betrouwbare en goed gefabriceerde e-sigaret te maken die het genot van het roken als geen ander kan simuleren, en alles met het voordeel dat er geen tabak wordt gebruikt.

Het is deze intentie om de beste producten te creëren die tot ons succes heeft geleid. Wij zijn niet de enige rokers die genoeg hebben van de slechte kwaliteit op de markt - geloof maar dat wij de ervaring van de gebruiker als een serieuze zaak opnemen. Van de e-sigaret zelf tot aan de verpakking en het kleinste detail spannen wij ons in om de Stigx-ervaring memorabel te maken.

Ons product is niet het enige dat wij hoogachten. Wij begrijpen dat de ervaring van de klant doorslaggevend is, en daarom is klantenservice heel belangrijk voor ons. Daarom kun je er van op aan dat we er alles aan gedaan hebben om de transactie zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. En wij hebben hier in Nederland medewerkers van de klantenservice die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Schroom niet om contact met ons op te nemen en ons te vertellen wat je van Stigx vindt, wat je er wel en niet aan bevalt - goed of slecht, we willen het allemaal horen. Hierdoor blijft Stigx voor rokers van rokers.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/