Wie wij zijn

Cibdol benut de natuurlijke kracht van CBD. Daarbij filteren we alle onzuiverheden en toevoegingen weg om gouden oliën te creëren van de grootst mogelijke puurheid en effectiviteit. Deze cannabinoïde verovert de wereld steeds meer, naarmate wetenschappers, producenten en gebruikers zich bewust worden van de mogelijkheden van dit wonderbaarlijke bestanddeel.

Klanten staan voorop

Bij Cibdol doen we er alles aan om trouw te blijven aan de klant. We zijn er daarbij trots op de beste klantenservice te bieden, voor, tijdens en na je aankoop. We stellen je feedback zeer op prijs en moedigen je aan ons aan de hoogste standaard te houden. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We houden net zoveel van CBD als jij en zijn er voor je om naar je zorgen te luisteren en je te voorzien van de beste producten.

Productie van CBD

Cibdol is kwaliteit

Zoals blijkt uit onze toewijding aan de "Zwitserse aanpak" met betrekking tot eerlijke en transparante bedrijfsvoering, grijpen we ieder middel aan om ervoor te zorgen dat de grondstoffen voor onze oliën 100% natuurlijk zijn. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met gestandaardiseerde producten, waarbij ieder flesje gelijk is. Onze oliën ondergaan dan ook zorgvuldige testen om nauwkeurige CBD-concentraties te krijgen. Met de nieuwste technologieën controleren we al onze extracten en grondstoffen op verschillende chemische stoffen, microbiële substanties en andere mogelijke verontreinigingen.

Pure, gouden oliën

Anders dan de "ongezuiverde" CBD-oliën op de markt die donker van kleur, kleverig en lastig in te nemen zijn, zijn onze oliën gemakkelijk te gebruiken en daarom goud waard. Terwijl andere producenten de kantjes er vanaf lopen en 99% "pure CBD"-kristallen gebruiken, blijft Cibdol zich richten op alleen de beste productiemethoden.

Bij Cibdol geloven we dat iedereen toegang zou moeten hebben tot de beste CBD-oliën op de markt. Bovendien achten we feedback van klanten van groot belang om onze toekomstige methoden te verbeteren. Iedereen is anders en daarom hebben we oliën in drie verschillende volumes met diverse concentraties. Zo voldoen we aan zowel de behoeften van nieuwe als ervaren gebruikers.

CBD-lab

Bescherming van het milieu

Bij iedere stap in het productieproces streven we ernaar het milieu zo weinig mogelijk te belasten en onze koolstofvoetafdruk te beperken. We beseffen dat veilige milieupraktijken niet alleen goed zijn voor de consument, maar ook voor de wereld in het algemeen. Daarom gebruiken we GEEN pesticiden, herbiciden, groeihormonen, kunstmest en andere toevoegingen die tegen het milieubewuste credo van Cibdol ingaan.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/