Cibdol Atleet Kick de Heer Wint Eat Play Love

Gepubliceerd:

Kick de Heer

Kick de Heer, gesponsord door Cibdol, veroverde de eerste plaats op de Eat Play Love competitie. In dit artikel ontdek je hoe de wakeboarder die dag heeft beleefd. We bespreken ook wat het voor hem betekent om het eerste belangrijke kampioenschap van het seizoen te winnen. Lees dus snel verder.

Wat is Eat Play Love?

Eat Play Love is een internationaal initiatief dat mensen samenbrengt voor een weekend vol culinaire specialiteiten, livemuziek en spannende evenementen. Het meest recente festival vond plaats in Keulen, Duitsland. Hier werden niet één, maar twee fantastische wakeboarding evenementen georganiseerd. Vanwege COVID heeft het wakeboarden een tijdje stil gelegen, dus het was geweldig dat er eindelijk weer wedstrijden plaatsvonden.

Natuurlijk kon ook de door Cibdol gesponsorde wakeboarder Kick de Heer niet wachten om na al dit tijd weer in het water te kunnen. En hoe kun je het seizoen beter beginnen dan met de hoogste score van allemaal?! Uiteraard gaan we uitvoerig in op alles wat Kick die dag heeft beleefd. Maar eerst leggen we uit waarom het Eat Play Love festival zo belangrijk is voor de wakeboarding community.

Een combinatie van het Duitse en Europese kampioenschap

Tot dusver zijn er in 2021 geen wakeboarding kampioenschappen georganiseerd. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de wereldwijde beperkingen als gevolg van COVID-19. Maar nu het leven langzaam naar normaal terugkeert, heeft men besloten om niet één, maar twee wakeboarding kampioenschappen te houden; tegelijkertijd!

Eat Play Love was het podium voor zowel het nationale als het Europese kampioenschap. De deelnemers stonden te popelen om een prijs te winnen in hun eigen leeftijdscategorie. Deze wedstrijden zijn op zichzelf al heel spannend. Maar nu betrof het de eerste wedstrijd van het seizoen, terwijl ook de allerbeste wakeboarders van Duitsland en Europa meededen. De druk was dus extra hoog.

Kampioen Kick de Heer

Kick de Heer is gewend aan de druk van wedstrijden. Toch vond ook hij het spannend om mee te doen aan dit evenement. We interviewden de wakeboarding kampioen om erachter te komen wat er in zijn gedachten speelde. Wat betekende het precies voor hem om de eerste trofee van het seizoen mee naar huis te nemen?

Kick vertelt: "Ik was ontzettend nerveus, zelfs tijdens de training. Het was de eerste competitie van het seizoen en iedereen had zin in een show." Gelukkig werden de toeschouwers niet teleurgesteld. Na een succesvolle trainingssessie was Kick klaar voor de wedstrijd.

Toen hij op de dag van de wedstrijd arriveerde, was Kick gespannen, maar zelfverzekerd. Hij was die dag als eerste aan de beurt, dus hij nam wat CBD-gummies om zijn lichaam en geest op gang te helpen. Na deze voorbereidingen was het tijd voor zijn kwalificatieronde.

Geen fouten maken

Tijdens zijn kwalificatieronde maakte hij bijna geen fouten, totdat hij door een kleine vergissing viel. Maar zijn run was goed genoeg voor een plek in de finale, zelfs met dat foutje.

"Nadat ik tijdens de kwalificatie een foutje had gemaakt, wilde ik het de volgende keer nog beter doen", aldus Kick. "En gelukkig had ik een aantal uren de tijd tussen de kwalificatie en de finale om mijn focus terug te vinden". Het was absoluut geen verspilde tijd. Hij bereidde zich goed voor, wat zijn zelfvertrouwen verbeterde. Kick was klaar om indruk te maken op het publiek en de jury.

"Als ik terugkijk, had ik het niet beter kunnen doen" zegt Kick zelfverzekerd. Op basis van de uitvoering, intensiteit en compositie van zijn run, ontving Kick de hoogste score van de competitie. Daarmee won hij de eerste trofee van het seizoen!

"Ik ben erg blij en ongelooflijk trots dat ik deze trofee heb gewonnen. Het is tot dusver een lastig seizoen geweest. Er waren namelijk geen wedstrijden. De overwinning op Eat Play Love is dus extra belangrijk".

Cibdol is er ongelooflijk trots op dat we zo'n getalenteerde sporter mogen sponsoren. We helpen hem graag om zijn droom waar te maken: een fulltime professionele wakeboarder worden. Als zijn prestatie bij Eat Play Love ons één ding leert, is het wel dat Kick een zonnige en succesvolle toekomst wacht!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/