For you. for life.

Met trots presenteren we onze gesponsorde atleten

Ons doel bij Cibdol is om klanten zo goed als we kunnen te helpen: met onze producten, de content die we publiceren en onze bedrijfswaarden. Vanzelfsprekend zijn sport en beweging hier onlosmakelijk mee verbonden, aangezien het mensen niet alleen samenbrengt, maar ook de mentale en fysieke gezondheid bevordert. 

Daarom zijn we bij Cibdol trots op de atleten die wij ondersteunen. Hun passie en toewijding inspireren ons om van elke dag het beste te maken!

Naast onze steun aan professionele sporters, stimuleert Cibdol ook anderen om actief te blijven. Bijvoorbeeld door het sponsoren van sportevenementen, clubs en sportscholen. Met de uitdagingen van het moderne leven is het belangrijker dan ooit dat we ons steentje bijdragen aan het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid. Daarnaast draagt beweging bij aan een energieke en gezonde samenleving, doordat het aandoeningen als hart- en vaatziekten, obesitas, osteoporose en beroertes helpt voorkomen.


Door mensen te informeren en aan te moedigen om actief te blijven, hopen we het risico op niet-overdraagbare ziektes te helpen verlagen en iedereen het maximale uit het leven te helpen halen.

Maak kennis met al onze gesponsorde sporters en ontdek hun laatste prestaties, meest trotse momenten en meer.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/