Bailey Groenendaal

Cyclocross

Nationaliteit
Nederlandse
Geboorteplaats
Schijndel
Geboortedatum
12 september 2003
NK 2018, Surhuisterveen
3e
Zilvermeercross 2019, Mol
3e
NK 2019, Huijbergen
3e
Stockholm Cyclocross 2020
1e
Wereldbeker, EK en WK
Deelname
Nederlandse kampioenschap 2022
11e
instagram twitter youtube

Biografie

Vanaf het moment dat de kleine Bailey kon fietsen, was er geen houden meer aan. Of hij nu als kind door de modder scheurde, of later bij de wielervereniging in Schijndel trainde, hij genoot van iedere seconde. Op twaalfjarige leeftijd wist hij het zeker: dit was wat hij wilde doen. Hij zette alles op alles om zijn eigen pad te kunnen bewandelen.

Zijn vastberadenheid en liefde voor de modder bleek de perfecte combinatie, want in het eerste jaar dat hij meedeed, won Bailey de 3e prijs op het Nederlands Kampioenschap Veldrijden. Sindsdien is hij zich helemaal op het veldrijden gaan richten, om te zien hoe ver hij het zou kunnen schoppen.

Bailey is nu al meer dan zes jaar actief als veldrijder, en heeft een schat aan ervaring op internationaal niveau. Hij is niet alleen gedreven om de beste resultaten te behalen, maar ook bereid om veel op te offeren om zijn doel te bereiken. Wat dat doel precies is? Wereldkampioen worden natuurlijk!

Met zijn technische rijvaardigheid, uithoudingsvermogen en kracht heeft Bailey ongetwijfeld de kwaliteiten om als cyclocrosser te blijven groeien. Eén ding staat vast: hij is nog lang niet uitgeleerd, en kan alleen nog maar beter worden!

"Geef nooit op en drijf jezelf tot het uiterste".

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/