Robin van Roosmalen

Mixed Martial Arts

Nationaliteit
Nederlandse
Geboorteplaats
's-Hertogenbosch
Geboortedatum
1st October 1989
2011 Fast & Furious
winnaar
2012 GLORY
finalist
2013 GLORY
finalist
2014-2016 GLORY 70 kg
winnaar
2016-2018 GLORY 65 kg
winnaar
instagram twitter youtube

Biografie

Robin is van jongs af aan al geïnteresseerd in sport. Toen hij nog maar vier jaar oud was, begon hij met zelfverdedigingslessen. Een paar jaar later ging hij op voetbal, maar al snel realiseerde hij zich dat hij individuele sporten leuker vond. Uiteindelijk besloot hij zich op veertienjarige leeftijd te concentreren op het kickboksen, en de rest is geschiedenis.

Het duurde niet lang voordat hij zich met de gevestigde namen kon meten. In wedstrijden tegen de beste kickboksers in de hoogste klasse presteerde hij uitzonderlijk goed. Maar het winnen van deze wedstrijden was niet genoeg om de honger van Robin te stillen. Hij bleef zich continu ontwikkelen, en is nu een atleet van wereldklasse!

Robin liet de wereld meermalen zien dat hij een van de beste in zijn vakgebied is. Zo werd hij viervoudig GLORY-kampioen in de vedergewicht- en lichtgewichtsklasse. Hij was ook de eerste kickbokser die GLORY-kampioen in twee verschillende klassen werd.

In 2018 zocht Robin een nieuwe uitdaging en stapte hij over op Mixed Martial Arts (MMA). Hij legde de lat daarbij hoog, en was vastbesloten om ook in de MMA in twee klassen kampioen te worden.

Naast zijn vechtcarrière wil Robin ook jonge mensen uit mindere milieus helpen hun doelen te bereiken door ondersteunende netwerken op te zetten.

"Laat je door angst niet weerhouden je dromen te verwezenlijken"

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/