Kick de Heer

Wakeboard

Nationaliteit
Nederlandse
Geboorteplaats
Blitterswijk
Geboortedatum
03/10/2005
2016 NK
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Biografie

Hoewel Kick nog maar een tiener is, heeft hij al een schat aan ervaring opgedaan. Zijn ouders hebben een wakeboardschool, dus hij ging al snel het water op: al toen hij vier jaar oud was. Nu, met zijn vader als coach, maakt Kick furore in internationale wedstrijden.

In het begin was het wakeboarden gewoon voor de lol, en had Kick nooit gedacht dat zijn talent tot een professionele carrière zou leiden. Maar in 2020 veranderde zijn mentaliteit en verlegde hij steeds meer zijn grenzen op het water. Door steeds beter te worden, won Kick in dat jaar voor het eerst de internationale competitie Eat Play Love.

Het belangrijkste doel van Kick is om goed te presteren op het wereldkampioenschap wakeboarden. Maar om dat te bereiken, wil hij eerst naar de Verenigde Staten verhuizen en met 's werelds beste wakeboarders trainen. Kick weet: de enige manier om de besten te verslaan, is door van ze te leren, en dat is precies wat hij van plan is!

De getalenteerde Kick is vastberaden om mee te blijven doen aan Europese en nationale competities, en hoopt zo uiteindelijk zijn droom om wereldkampioen te worden, te verwezenlijken.

Kick is een geboren natuurtalent. Met wakeboarden voelt hij zich als een vis in het water, en dat is geen geringe prestatie gezien zijn leeftijd!

"Geniet van wat je doet, dan haal je er altijd het beste uit"

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/