Auteur: Luke Sholl 

Luke Sholl

Auteur en journalist Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over CBD, cannabinoïden en de gezondheid. Door zich onder te dompelen in wetenschappelijke literatuur en klinisch onderzoek, maar ook door eigenhandig ervaring op te doen, heeft hij diepgaande kennis opgedaan over het potentieel van de wetenschap achter cannabinoïden.

Dit, in combinatie met een persoonlijke fascinatie voor fitness, heeft Luke het inzicht gegeven dat gematigdheid in alle aspecten van het leven de sleutel tot een goede gezondheid is. Zijn zorgvuldigheid, collegialiteit en contacten met experts uit de industrie tonen aan hoezeer Luke is toegewijd aan feitelijke, evidence-based content.

Zeker als het om zoiets complex als het menselijk lichaam gaat, is het cruciaal dat we een brede blik behouden, onze opvattingen blijven toetsen en streven naar kwalitatieve data. Met dit in het achterhoofd werkt Luke voor verschillende op cannabinoïden gerichte websites, naast zijn werk als hoofdauteur voor Cibdol.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/