Betaalmethoden

Bij Stigx accepteren we verschillende soorten betaalmethoden, en zo zorgen we ervoor dat er altijd een veilige en betrouwbare manier is om te betalen, waar je ook bent. Met al onze betaalmethoden kun je makkelijk en eenvoudig aan je Stigxproducten komen, alles binnen de geteste en veilige omgeving van onze betaalservice providers.

Creditcard

De creditcard is een van de meest gebruikte betaalmethoden op het internet. Stigx accepteert betalingen met MasterCard of Visa. Neem alsjeblieft de tijd om er zeker van te zijn dat je al je kaartgegevens correct hebt ingevuld, en vergeet de 3-cijferige beveiligingscode niet die op de achterkant van je kaart staat. Je betaling wordt direct ontvangen en wij kunnen dus meteen beginnen met het verwerken van je bestelling.

Bankoverschrijving

Het is mogelijk om met een bankoverschrijving te betalen, online of met je telefoon. Selecteer gewoon bankoverschrijving als betaaloptie en maak vervolgens na het plaatsen van je bestelling het bedrag over op onderstaand rekeningnummer:

Voer als referentie je ordernummer in. Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken en versturen we je bestelling. Let op: Het kan 2-5 dagen duren voordat je betaling verwerkt is, dat hangt af van waar je woont.

Direct e-banking

Directebanking.com is een nieuwe betaalmethode die gebruikt maakt van de TÜV-standaard om ervoor te zorgen dat alle transacties veilig verlopen. Het is in Nederland, de UK, België, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland een veel gebruikte methode.

Het systeem van directebanking genereert automatisch een betaalmethode van je account. Dit zorgt ervoor dat je betaling meteen naar de verkoper wordt overgemaakt zonder dat je direct met ze in contact komt. Hierdoor is de transactie zo veilig als maar kan.

Pay Safe Card

De pay safe card is een betaalmethode die steeds populairder wordt in Europa en die gebruikt kan worden bij veel tankstations. De methode werkt als een pre-paid card met een code die je online moet invullen. Je kunt bij paysafecard.com een pre-paid card kopen ter waarde van 10, 25, 100 en 250 euro. Zodra een order geplaatst wordt, wordt het bedrag van je pay safe card afgeschreven en direct overgemaakt naar Stigx, en zo kunnen wij meteen beginnen met de verwerking van je order.

iDeal

iDeal is een veilige en discrete methode om een order te plaatsen. Als je een order plaatst, wordt je doorverwezen naar de iDeal betaalsite. Zij doen voor jou de betaling, hun naam zal vermeld worden bij de betaling. Let op: Deze dienst is alleen beschikbaar in Nederland.

Cash per post

Je kunt ook per post ons je betaling sturen in cash. Wij zijn er echter niet verantwoordelijk voor als je geld kwijtraakt of gestolen wordt. Daarom raden we je ten zeerste aan om, mocht je voor deze optie kiezen, gebruik te maken van full tracking service, zodat je kunt bijhouden waar je zending zich bevindt. Om het risico te verminderen is het verstandig om je cash in een stevige enveloppe te doen tussen twee stukjes karton. Stuur alsjeblieft geen munten. Zorg ervoor dat je genoeg postzegels plakt, en stuur je betaling naar onderstaand adres:

Just Amazing B.V.
P.O. Box 59588
1040 LB Amsterdam

Bankcontact

Bankcontact biedt een veilige, methode om online betalingen te doen, waarbij drie partijen aan te pas komen. Deze methode maakt gebruik van dezelfde veiligheidsprotocollen om een veilige manier van betalen te garanderen.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/