Betaalmethoden

We bieden onze klanten een aantal manieren om voor hun producten te betalen. Alle betaalmethoden zijn veilig en discreet. Welke manier je ook kiest, je bent er zeker van dat we alles in het werk hebben gesteld om ervoor te zorgen dat het in een eenvoudige en veilige omgeving gebeurt.

Creditcard

Betalen met een creditcard is een standaard betaalmethode en een van de veiligste manieren om op het internet een betaling te doen. Bij Cibdol accepteren we zowel Visa als Mastercard. Om deze methode te gebruiken, voer je je kaartgegevens, verloopdatum en 3-cijferige veiligheidscode (op de achterkant van de kaart) op de relevante pagina in. Je betaling zou direct doorgevoerd moeten worden en wij maken vervolgens meteen je bestelling gereed.

Bankoverschrijving

Als je per bankoverschrijving wilt betalen, gebruik je de volgende gegevens:

Zorg ervoor dat je het ordernummer als referentie gebruikt. Let op: Vaak wordt de betaling direct doorgevoerd, maar een overschrijving duurt soms tot wel 3 dagen. Dit is afhankelijk van waarvandaan je de overschrijving doet. We beginnen met het verwerken van je order zodra je betaling binnen is.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Referentienummer: (begint met) B00.....

Geld besparen op kosten bankoverschrijving

Het overschrijven van geld brengt vaak, met name internationaal, ongewilde kosten met zich mee. Dit is vooral het geval bij bestellingen van buiten de eurozone. Er zijn echter andere opties beschikbaar, aangezien een aantal bedrijven nu snelle en veilige internationale transactiediensten aanbiedt zonder hoge bankkosten.

Deze bedrijven zijn onder andere:

 • Xoom
 • HiFX
 • XE Trade
 • 1st Contact
 • UK Forex
 • Transferwise
 • World first

iDeal

iDeal is een simpele, alternatieve manier om betalingen in Nederland te doen. Je hebt dan geen creditcard nodig en je doet er veilig en snel betalingen mee, direct vanaf je bankrekening. De naam van het betaalbedrijf is de naam die op je rekening komt te staan.

AfterPay

AfterPay voert voor Cibdol het volledige achteraf betaal proces uit, zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. AfterPay is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een e-mail van AfterPay,  met daarin het factuur met het gekochte product(en) die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie over betalen met AfterPay kun je terrecht op de webiste van AfterPay.

Mocht je de geplaatste bestelling niet ontvangen hebben, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice zodat het betaalproces kan worden stopgezet.

Direct E-Banking

DIRECTebanking.nl biedt een relatief nieuwe dienst die gebruikmaakt van de TÜV-standaard om veiligheid te garanderen. Met je DIRECTebanking-account ben je in staat een betaling te doen direct vanaf je account. Zo zijn vrijwel directe, veilige en discrete internationale betalingen mogelijk.

Bancontact

Bancontact maakt gebruik van dezelfde veiligheidsprotocollen als een bankoverschrijving. Je hoeft hiervoor geen software te installeren. Als je een online bankrekening hebt, is het mogelijk deze simpele en makkelijke betaalmethode te gebruiken.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/