Reviewer: Dr. Arno Hazekamp, PhD

Arno Hazekamp

Dr. Arno Hazekamp heeft een enorme passie voor de medicinale eigenschappen van natuurlijke stoffen en wijdt zijn leven aan het overbrengen van kennis over therapeutische cannabis en de praktische toepassingen ervan. Als fulltime onderzoeker is hij betrokken bij baanbrekende initiatieven, waar maar weinig anderen aan kunnen tippen.

Met een achtergrond in PhD-onderzoek naar het therapeutische gebruik van cannabis (2001-2007), als Head of Research and Education bij Bedrocan en als bedenker van de jaarlijkse Masterclass Medicinal Cannabis, heeft Arno inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in het overbrengen van de juiste feiten over de plant.

Tegenwoordig is hij bezig met het opzetten van een samenwerkingsverband tussen Nederlandse bedrijven en de cannabisindustrie (de Legal Cannabis Coalition), waarbij zijn passie en grondige kennis van de biochemie van de cannabisplant hem onmisbaar maken voor de toekomst van therapeutische cannabis en de kwaliteit van onze content..

Website & social links

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/