Aankondiging: Cibdol Sponsoring

Gepubliceerd:

Cibdol kondigt met trots de sponsoring van de Cannabis Capital Convention aan. Dit is de eerste wiet conferentie in Nederland die georganiseerd is voor investeerders en ondernemers. Met enthousiasme steunen we dit baanbrekende evenement. Tegelijkertijd willen we aandacht genereren voor ons assortiment. Want onze CBD producten behoren tot de beste van Europa.

beeld van het evenement

Over de Cannabis Capital Convention

Cannabiswetten veranderen in hoog tempo. De legalisering is begonnen in een aantal staten in de Verenigde Staten en Europese landen. Maar ook andere landen volgen nu. Uit de legalisatie zijn grootschalige investeringen en innovatieve ideeën voortgekomen. De Europese cannabismarkt is zodoende de afgelopen zes maanden meer gegroeid dan in het laatste halve decennium. Miljoenen zijn gestoken in de opkomende markt. Tevens heeft men geleerd van de modellen uit de Verenigde Staten.

De Cannabis Capital Convention is opgezet met het idee om kennis van ervaren Noord-Amerikaanse investeerders naar Europa te brengen. De conferentie verenigt de twee regio’s middels expertise en innovatie. Marktleidende producenten, investeerders en analisten uit Amerika maken hun opwachting zij aan zij met Europese experts. Zo ontstaat waardevolle info over huidige trends op de nieuwe Europese wietmarkt.

Michael Kraland is een van de sprekers op de Cannabis Capital Convention en is tevens de moderator van het congres. Kraland is een professioneel investeerder. Daarbij is hij mede-oprichter van de Nederlandse investeringswebsite IEX.nl. Robert Cheney, CEO van C21 Investments Inc, deelt ook zijn wijsheid met ons. Cheney is ondernemer en investeerder. Hij heeft veel ervaring op het gebied van internettechnologie en telecommunicatie. Zijn specialisatie is het opbouwen van management teams. Ook is hij gespecialiseerd in het creëren van kansrijke investeringsmogelijkheden.

Javier Gonzalez Lastra, analist bij Berenberg Bank, spreekt ook op de conventie over investeringsstrategieën in de drankindustrie. Een andere zeer boeiende spreker is Tjalling Erkelens, oprichter van Bedrocan. Dit bedrijf levert sinds 2003 cannabis van farmaceutische kwaliteit aan de Nederlandse overheid.

De eerste in zijn soort in Europa

De Cannabis Capital Convention is een baanbrekend evenement dat tekenend is voor de voortgang van cannabis legalisatie op ons continent. Het symboliseert de gunstige effecten die deze hervorming heeft op de economie in de regio.

Diverse sprekers op het event behandelen de recente mega-investeringen van Noord-Amerikaanse drankbedrijven in de wietmarkt. Ook stimuleert het evenement vergelijkbare investeringen op het Europese continent. Het schudt hoe dan ook de industrie wakker.

Bereid je voor op de aanstormende markt

Uit rapporten blijkt dat de verwachte waarde van de cannabisindustrie dit jaar tegen de $4,75 miljard ligt en uitgroeit tot $25 miljard in 2025. Legalisatie op veel plaatsen in Europa heeft onherroepelijk de deur opengezet voor een gigantische markt die snel kan exploderen. Miljoenen potentiële klanten krijgen toegang als meer landen zich aansluiten.

De nieuwe markt trekt grote investeerders van andere continenten aan. Het in Canada gevestigde Maricann Group Inc is een medicinaal cannabisbedrijf met faciliteiten in Ontario en heeft al uitbreidingsplannen voor de Europese markt.

Deelnemen aan de conferentie?

Wil ook jij misschien investeren in de Europese cannabismarkt? Ben je eigenaar van een cannabis-gerelateerde onderneming? Of ben je gewoon een groot fan van het kruid en benieuwd naar wat de toekomst te bieden heeft? Hoe dan ook, deze conferentie is een enorm nuttige en inspirerende ervaring. Je komt rechtstreeks in contact met toonaangevende spelers uit het vakgebied.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/