Cibdol op Vitafoods 2019

Gepubliceerd:

Vitafoods is het bekendste evenement voor de wereldwijde nutraceutische industrie. Toonaangevende bedrijven in de wereld van de functionele voeding en dranken en voedingssupplementen komen hier samen om hun belangrijkste producten en diensten te presenteren.

Aan het evenement nemen diverse professionals uit de nutraceutische industrie deel. Denk aan fabrikanten, distributeurs, inkopers, groothandelaren, levensmiddelentechnologen, wetenschappers en detailhandelaren. Zo ontdekken we meer over de laatste trends en innovaties in het vakgebied.

Innovatie en CBD

Cibdol was ook aanwezig op Vitafoods 2019. Uiteraard presenteerden we hier CBD, een innovatieve en trending stof. De meeste bezoekers waren wel bekend met cannabidiol, maar wij lieten ze kennismaken met onze 100% natuurlijke CBD-olie van de hoogste kwaliteit, gemaakt van eersteklas Europese hennep.

Het evenement duurde vier dagen en de interesse was overweldigend. Ons team - Mario, Liebe, Jeroen, Inge, Sean, Jack en Ana - beantwoordde diverse vragen van bezoekers en demonstreerde wat onze CBD-producten te bieden hebben. De meeste professionals waren welbekend met de toenemende vraag naar CBD en onze expertise.

Vitafoods 2020: we zijn er weer bij!

De meeste vragen van onze bezoekers gingen over dezelfde onderwerpen. Dit betrof vooral de juridische aspecten van CBD. De belangstelling om onze producten te distribueren naar andere landen was daarbij groot.

Ook was er veel belangstelling voor onze nieuwe synthetische CBD, white label, private label en ons uitgebreide productaanbod.

Bovendien kregen we veel positieve reacties op Cibapet, ons CBD-product voor huisdieren.

We willen het evenemententeam, al onze klanten, leveranciers, zakenpartners en bezoekers graag bedanken voor de interesse in onze expertise en producten.

En aangezien we dit jaar zoveel geïnteresseerde bezoekers hebben mogen ontvangen, zijn we er volgend jaar met een grotere stand. Zo zijn we in staat nog meer mensen te ontmoeten en vragen te beantwoorden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/