Cibdol Gaat Naar Vitafoods 2021

Gepubliceerd:

vitafoods

Bij Cibdol bereiden we ons voor op Vitafoods Europe 2021, waar je een aantal van de beste fabrikanten van supplementen ter wereld vindt. We staan te popelen om een aantal van jullie weer in levende lijven te ontmoeten. Maar maak je geen zorgen als je er niet bij kunt zijn. Het hybride event is dit jaar ook online toegankelijk, zodat belangstellenden het evenement ook op afstand kunnen bezoeken.

Vitafoods Europe 2021

Vanwege de pandemie vond Vitafoods Europe 2020 uitsluitend online plaats. Dit jaar is er echter sprake van een hybride format waarbij bezoekers zowel in persoon als online welkom zijn. Het fysieke evenement wordt gehouden in de expositiezaal Palexpo in Genève, Zwitserland. Kom van 5-7 oktober kijken op deze COVID-veilige bijeenkomst. Ervaar interessante nieuwe producten op het hoofdpodium, bezoek de nieuwe ingrediënten zone of doe mee aan een proeverij! Als je online deelneemt, heb je nóg meer tijd om de laatste ontwikkelingen in de industrie te volgen! Log gewoon in tussen 4-8 oktober.

Ontdek onze producten

We kunnen niet wachten om bezoekers weer in levende lijven te ontmoeten. Het doet ons werkelijk plezier om nieuwsgierige geesten te informeren over ons assortiment CBD-producten. Nu er ook in de media steeds meer aandacht is voor cannabinoïden, beantwoorden we met liefde elke vraag en nemen we alle zorgen en veelvoorkomende misvattingen weg. Je kunt ons alles vragen, van details over ons productieproces tot de wetenschap achter cannabinoïden, terpenen en andere cannabisverbindingen.

Tot volgend jaar op Vitafoods 2022

Kun je dit jaar niet fysiek of online aanwezig zijn? Weet dan dat je genoeg tijd hebt om je bezoek aan het Vitafoods 2022 evenement te plannen. Als je ook maar een beetje interesse hebt in de wereld van nutraceuticals, dan zul je de drukte en bedrijvigheid waarderen in dit epicentrum van supplementen, farmaceutica, nutricosmetica, functional foods en natuurlijke medicijnen. Hoewel het (helaas) niet openbaar toegankelijk is, blijft Vitafoods een onmisbare netwerkgelegenheid voor wetenschappers, groothandelaren, distributeurs en producenten.

Probeer producten van Cibdol

Heb je interesse in een aantal van de beste CBD-producten die er zijn? Bezoek de shop van Cibdol en bekijk ons assortiment producten met cannabinoïden. Je vindt er een groot aanbod, van CBD-oliën tot vitamineformules en huidverzorgingsproducten. Wil je liever eerst meer leren over de kracht van CBD? Duik dan in onze uitgebreide CBD-Encyclopedie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/