Laatste nieuws | Page 11

  • Hoeveel eiwit zit er in een ei?

    Oktober 30, 2023

    Dit artikel geeft een overzicht van de hoeveelheid eiwit in verschillende soorten eieren. Het vergelijkt het eiwitgehalte in grote vs. jumbo eieren, eiwit vs. eigeel, en rauwe vs. gekookte eieren. Hoewel het koken van eieren geen grote invloed heeft op het totale eiwitgehalte, hebben de grootte en het deel van het ei dat wel. Over het geheel genomen bieden eieren een matig eiwitgehalte en een hoge biologische beschikbaarheid, waardoor ze een belangrijk voedingsmiddel zijn voor spieropbouw en gewichtsverlies.

  • Kunt u afvallen zonder op dieet te gaan?

    Oktober 30, 2023

    U kunt afvallen zonder restrictieve diëten door eenvoudige maar duurzame veranderingen door te voeren. Concentreer u op het eten van voedingsrijker voedsel, houd uw porties onder controle, sla vloeibare calorieën over, kook meer thuis en verhoog langzaam uw lichaamsbeweging. Met toewijding en consistentie zorgen deze veranderingen in uw levensstijl voor een geleidelijk maar blijvend gewichtsverlies en een verbeterde gezondheid.

  • Hoe gebruikt u Cibdol CBD-olie?

    Oktober 29, 2023

    Deze diepgaande gids behandelt de verschillende opties om Cibdol CBD-olie te gebruiken en het meeste uit uw supplement te halen. Leer hoe sublinguale dosering, mengen in edibles, inkapselen en topisch aanbrengen allemaal de voordelen van CBD kunnen benutten voor uw behoeften. Begrijp de juiste dosering, opslag, reizen en meer.

  • Kan Kurkuma Uw Slaap Beïnvloeden?

    Oktober 29, 2023

    Sommigen beweren dat kurkuma de slaap kan verbeteren of verstoren, maar huidig onderzoek toont aan dat het onwaarschijnlijk is dat curcumine grote effecten heeft bij normale suppletiedoses. Zeer hoge doses kunnen mogelijk lichte slaperigheid veroorzaken. Er zijn meer studies nodig die specifiek de effecten van kurkuma&rsquo op slaapcycli onderzoeken om hardere conclusies te kunnen trekken.

  • Is Curcumine hetzelfde als Kurkuma?

    Oktober 29, 2023

    Curcumine is de meest geneeskrachtige fytochemische stof in kurkuma. Onderzoek toont aan dat curcumine krachtige antioxidant- en ontstekingsremmende eigenschappen heeft waar veel aandoeningen baat bij kunnen hebben. Curcumine alleen heeft echter een slechte biologische beschikbaarheid. Het consumeren van kurkuma of het samenstellen van curcuminesupplementen kan de absorptie en effecten verbeteren.

  • Verdunt of verdikt kurkuma uw bloed?

    Oktober 29, 2023

    Het onderzoek naar de vraag of kurkuma het bloed verdunt of verdikt, is inconsistent. Bij normale culinaire en aanvullende doses heeft kurkuma waarschijnlijk verwaarloosbare effecten op de bloedstolling en het risico op bloedingen. Alleen zeer hoge concentraties curcumine hebben mogelijk milde bloedverdunnende effecten, maar er zijn meer gegevens over mensen nodig.

  • Wat remt de opname van kurkuma?

    Oktober 29, 2023

    De hoofdverbinding van curcumine heeft een lage biologische beschikbaarheid en slechte absorptie. Dit beperkt de voordelen voor de gezondheid. Belangrijke factoren die de absorptie belemmeren zijn de slechte oplosbaarheid van curcumine, de instabiliteit bij neutrale pH, het uitgebreide metabolisme en de snelle eliminatie. Het consumeren van kurkuma met vet, zwarte peper, pepsine en bij lage temperaturen kan de absorptie van curcumine aanzienlijk verhogen. Het helpt ook om meerdere keren per dag kleinere doses in te nemen.

  • Kan Kurkuma Zure Reflux Verergeren?

    Oktober 29, 2023

    Kurkuma bevat ontstekingsremmend curcumine dat kan helpen beschermen tegen zure reflux, maar het kan ook de galproductie stimuleren en in sommige gevallen misselijkheid en maagklachten veroorzaken. Er is meer onderzoek nodig om de werkzaamheid en veiligheid van kurkuma&rsquo voor zure reflux op de lange termijn te bevestigen.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/