Mood Booster

2023 is eindelijk begonnen! En nu de feestdagen achter de rug zijn, wordt het tijd je op die eeuwenoude traditie van goede voornemens te focussen. Maar maak je geen zorgen; deze keer helpen wij je een handje. Cibdol heeft de tools waarmee je je goed voor kunt bereiden, door kunt zetten en je doelen kunt behalen!

Maak van jouw goede voornemens een prioriteit in 2023

Bereid je
goed voor

Vecht tegen vermoeidheid

Wil je goed van start gaan met je Nieuwjaarsdoelen? Vertrouw dan op Anti-Tiredness om je lichaam op natuurlijke wijze weer energie te geven. Deze kleine, gemakkelijk door te slikken capsules bevatten een verfijnde mix van reishi- en cordyceps-paddenstoelen en een stimulerend vitamine B-complex om je vooruit te helpen.

Anti-Tiredness

 
Draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
 
Met de natuurlijke kracht van paddenstoelen (reishi encordyceps)
 
Activeert de natuurlijke energie in het lichaam

Zet
door

Boost je energie

Haal in 2023 het meeste uit jezelf met Body Energizer. Elke capsule benut de kracht van vitamine B6, ashwagandha, magnesium, L-carnitine en liposomen. Of je nu een nieuwe vaardigheid wilt leren of meer wilt bewegen, onze natuurlijke mix kan vermoeidheid helpen tegengaan, zodat je het langer volhoudt.

Body Energizer

 
Draagt ​​bij aan een normaal energie-leverend metabolisme
 
Voor optimale resultaten tijdens sport en activiteit
 
Draagt ​​bij aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting

Behaal
je doelen

Verbeter je herstelproces

Stimuleer je vitaliteit en behaal je doelen met Muscle Health. Door L-leucine (BCAA), magnesium, vitamine B en CBD te combineren, hebben we een gezondheidspoeder gecreëerd dat de spieren geeft wat ze nodig hebben. Overtref al je fitnessverwachtingen met behulp van Muscle Health.

Muscle Health

 
Draagt ​​bij aan spierfunctie
 
Draagt ​​bij aan de aanmaak van eiwitten
 
Draagt ​​bij aan conditieProfiteer van onze NIEUWJAARSSALE met 25% korting op ons complete Gezondheidsassortiment

Waarom zijn goede voornemens zo moeilijk vol te houden?

Het kost 21 dagen om een gewoonte op te bouwen

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar is een belofte aan jezelf. Het gaat om het veranderen van dagelijkse gewoonten om een nieuw doel te bereiken, of dat nu het leren van een nieuwe vaardigheid is, gezonder eten, meer tijd doorbrengen met vrienden en familie, of meer bewegen. Maar zoals bij alle gewoontes, kost het wennen aan een nieuwe routine tijd. Het kan zelfs wel twee maanden duren.

Maak een plan

Als je niet meteen resultaat ziet, of als het aan het begin wat stroef gaat, geef dan niet op! Wat heb je immers aan het leren van iets nieuws zonder fouten te maken? Hoe dan ook, als je echt iets wilt veranderen, kom je er niet met alleen goede bedoelingen. Je hebt ook een solide plan nodig, dat tevens realistisch is.

habits

This time, make it count

Laat ons je helpen het deze keer goed te doen. Onze stapsgewijze handleiding helpt je bij het stellen van realistische doelen, het overwinnen van tegenslagen en het vieren van je succes! Volg de tips hieronder en zet jouw eerste stappen naar een gezondere levensstijl.

Mood Booster

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/