Mood Booster

Valentijnsdag staat in het teken van romantiek en genegenheid, maar vergeet niet om de belangrijkste persoon in je leven ook wat liefde te tonen: jezelf!

Bij Cibdol geloven we in de kracht van zelfzorg en zelfliefde en je huid is een prima plek om te beginnen. Trakteer jezelf op Valentijnsdag op het ultieme cadeau: een gezonde, stralende huid.

Word verliefd op je huid

Geniet van een
jeugdige huid

Elasticiteit en stevigheid

Ontgrendel het geheim van een jeugdige, stralende huid met Look Younger. Deze op collageen gebaseerde formule bevordert niet alleen de elasticiteit en stevigheid van je huid, maar stimuleert ook de natuurlijke collageenproductie van je lichaam. Met Look Younger voed en revitaliseer je je huid van binnenuit.


Look Younger

 
Anti-verouderingsformule voor een jongere huid
 
Voor vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 
Verbeterde elasticiteit en stevigheid van de huid


Gezond
en egaal

Fris en stralend

Het is liefde op het eerste gezicht, dankzij de verfrissende kracht van twee bijzondere ingrediënten: CERAMOSIDESᵀᴹ werkt om de normale huidstructuur en elasticiteit te behouden, terwijl SEPITONEᵀᴹ een gezonde stralende huid bevordert. In slechts vijftien dagen zie je de eerste resultaten al!Perfect Skin

 
Voor een mooie, stralende en jeugdige huid
 
Minder imperfecties en roodheid
 
Minder rimpels en oneffenheden dankzij plantaardige ceramidenVerminder
onzuiverheden

Krachtig en effectief

Met de medische crèmes van Cibdol kun je vaarwel zeggen tegen acne, psoriasis en eczeem. Onze zorgvuldig ontwikkelde formules richten zich op verschillende symptomen om ze snel en langdurig te verzachten. Onze crèmes bevatten natuurlijke ingrediënten die helpen om het herstel van een rode, ontstoken, geïrriteerde huid te bevorderen.

Medische crèmes

 
Medisch hulpmiddel klasse I
 
Maakt gebruik van essentiële vitaminen en antioxidanten om de huid te voeden
 
Speciaal geformuleerd om het herstel van een rode, geïrriteerde en droge huid te bevorderen


Gun je huid wat liefde op Valentijnsdag met 25% korting op alle producten in onze gehele huidcategorie

De perfecte match

Er zijn maar weinig huidverzorgingsproducten die zo goed samenwerken als Look Younger en Perfect Skin. Look Younger levert de bouwstenen voor een gladde, soepele huid, terwijl Perfect Skin de finishing touch levert. Zo heb je een complete aanpak voor een vlekkeloze huid. Een betere match is er niet!

Mood Booster

Dagelijkse zelfzorg

Een perfect uitziende huid begint met een simpele, dagelijkse routine. Er bestaan vele manieren om een stralende huid te krijgen, van reinigers en toners tot supplementen. Je huidverzorgingsroutine hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar je moet het wel afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Speciale behandeling

Jezelf verwennen is een essentieel onderdeel van de perfecte huidverzorgingsroutine. Je verbetert er niet alleen je huid mee, maar het is ook geweldig voor je mentale gezondheid. Iedereen verdient wat tijd voor zichzelf, of je jezelf nu op een nieuw huidverzorgingsproduct trakteert of een fijne massage boekt.

De perfecte huidverzorgingsroutine

Geef deze Valentijnsdag wat extra liefde aan de persoon die dit het meest verdient: jezelf! En met een stralende huid ben je van buiten net zo mooi als van binnen. Gun jezelf de ideale huidverzorgingsroutine.Liefde is... delen!

Stuur iemand een lief kaartje met de gratis valentijnskaart van Cibdol. Trakteer jezelf op een van onze huidproducten en ontvang een kaart die je kunt delen met iemand die je dierbaar is.

Mood Booster

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/