Verzendinformatie

Naar welke landen verzenden jullie?

We verwijzen je voor deze vraag naar de pagina met verzendinformatie.

Hoeveel kost de verzending?

Klanten:
Standard: Voor bestellingen onder de €25,- rekenen €4,95 verzendkosten. 
DHL: On Demand Delivery: De prijzen voor verzenden varieren tussen de €10,50 to €13,50. Dit is afhankelijk van uw locatie.

Wat is de levertermijn?

Op de dag dat je betaling geaccepteerd is, verpakken en verzenden we je bestelling. De eerste werkdag na de betaaldatum is officieel de eerste verzenddag. Voor het vaststellen van de aankomstdatum van de bestelling, verwijzen we je naar de volgende pagina.  

Is het mogelijk mijn bestelling te volgen via Track & Trace?

Ja, dat is mogelijk. Zodra de bestelling is verzonden, verbinden we een Track & Trace-code aan het pakket. De code vraag je op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zorgen ervoor dat je de code zo snel mogelijk ontvangt.

Waar vind ik meer informatie over verzendingen?

Je vindt meer informatie over verzendingen door te klikken op de link naar de pagina met verzendinformatie in de footer op onze website.  

De bezorgdienst herkent mijn trackingnummer niet?

In sommige gevallen hebben we te maken met een vertraging met de trackingcode. Dit is vervelend, omdat het lijkt alsof het pakket later komt, terwijl dit niet het geval is. In de meeste gevallen erkent de bezorgdienst het trackingnummer pas 24 uur voorafgaand aan de levering.

Hoe ziet het pakket eruit?

Al onze pakketten verzenden we discreet en anoniem. Onze verpakking is neutraal. Dit betekent dat jij de enige persoon bent die weet wat je ontvangt.

 

Kunt u het antwoord niet vinden?

Neem contact met ons op via

 

Telefoon

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:30
 

Chat

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:30

Welk product heb ik nodig?
As Seen On: