Verzendinformatie

Naar welke landen verzenden jullie?

Momenteel verzenden wij naar alle landen in de EU met als uitzondering Zwitserland en de Canarische eilanden. Graag verwijzen wij u ook door naar de pagina verzendinformatie

Wat zijn de verzendkosten?

Wij berekenen geen verzendkosten.

Hoeveel tijd gaat erover heen voordat ik mijn bestelling ontvang?

Zonder tegenspoed is de levertijd binenn Nederland 1 tot 2 werkdagen nadat de betaling door ons is ontvangen. U kunt te allen tijde een Track & Trace code opvragen via [email protected]. Voor levertijden naar het buitenland gaat u naar onze verzendinformatie pagina.

Kan ik mijn bestelling volgen via een Track & Trace code?

Ja, Zodra de bestelling is verzonden, wordt een Track & Trace code toegekend aan het pakket. Door een e-mail te sturen naar [email protected] kunt u de code opvragen. Wij zenden deze dezelfde dag naar u toe.

Waar kan ik meer verzendinformatie vinden?

U kunt meer informatie vinden op onze verzendinformatie pagina.

De koerier herkent mijn trackingnummer niet?

Het komt soms voor dat we een vertraging zien in de tracking code. Dat is erg vervelend omdat het lijkt dat de pakketjes met enige vertraging verzonden zijn, maar dat is niet het geval. In de meeste gevallen herkent de plaatselijk koerier het trackingnummer pas 24 uur voordat het pakket bij je afgeleverd wordt. 


Op de dag dat je betaling is geaccepteerd, wordt je bestelling verzendklaar gemaakt en verzonden. De eerste werkdag na ontvangst van de betaling is officieel de eerste dag van verzending. Wil je zien wanneer je bestelling in het land waar je woont, aankomt?

Hoe ziet de verpakking eruit?

Al onze pakketten worden discreet en anoniem verstuurd. Aan de buitenzijde ziet u geen bedrijfsnaam of reclame staan.


Kunt u het antwoord niet vinden?

Neem contact met ons op via

Telefoon

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 16:30

Chat

Maandag - Vrijdag: 07:30 - 15:30