• Shaker Cup

Shaker Cup

€ 4.95
Direct leverbaar

Kenmerken en voordelen:

600 ml Shaker
Perfectly mixed shakes
Amount:
 

Ontdek een nieuwe dimensie van gemak en effectiviteit met onze Shaker Cup. Deze premium shakerbeker van 600 ml is je ultieme fitnessmetgezel, speciaal ontworpen om onze hoogwaardige Muscle Health en Look Younger poederproducten feilloos te mixen.

Beschrijving
Informatie
Beschrijving

Makkelijk mixen

Ontdek een nieuwe dimensie van gemak en effectiviteit met onze Shaker Cup. Deze premium shakerbeker van 600 ml is je ultieme fitnesspartner, speciaal ontworpen om onze hoogwaardige Muscle Health- en Look Younger-poederproducten feilloos te mixen.

Shaker Cup Cibdol

Gemakkelijk in gebruik

Onze shakerbeker heeft een eenvoudig te gebruiken, lekvrij deksel waarmee je niet morst, zodat je je shakes overal mee naartoe kunt nemen. De shaker beker is gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

Perfecte aanvulling op onze producten

De Shaker Cup past perfect bij ons Muscle Health-product, een rijke bron van L-Leucine dat helpt bij spierherstel en groei. 

Het mengt ook moeiteloos ons Look Younger collageenpoeder, het perfecte supplement voor een stralende huid, gezonder haar en sterkere nagels.

Informatie
Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/