Reviewer: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme, BPharm, had altijd al een passie voor het gebruik van supplementaire interventies om lang en gezond te leven. Na zijn afstuderen als Bachelor in Farmacie aan Gazi University School of Pharmaceutics is hij werkzaam geweest in meerdere branches van de farmaceutische industrie.

Inmiddels heeft Levent meer dan 28 jaar ervaring en honderden gezondheidszorgproducten voor consumenten op de markt gebracht. Zijn uitgebreide kennis heeft hij ook ter beschikking gesteld aan bedrijven in de B2B-bedrijfsontwikkeling, medico-marketing strategieën en markttoegang voor farmaceutica. Deze vooraanstaande expert in liposomen en liposomale activiteit heeft een voorliefde voor supplementen. Daarmee is hij een bijzonder betrouwbare toevoeging aan ons review team.

Naast zijn positie als oprichter en COO van E-Conn Healthcare Consulting en zijn rol in de Wetenschappelijke Adviesraad van CureSupport Group deelt Levent zijn waardevolle inzichten met ons. Zo verzekeren we dat de content van Cibdol aan bijzonder hoge standaarden blijft voldoen. Daarnaast publiceert Levent ook zijn eigen werk, waaronder educatieve video's en presentaties, op www.e-conn.org.

Door het zoeken naar de meest geavanceerde liposomale formules en zijn weergaloze ervaring met farmaceutische producten en diensten gebruikt Levent zijn kennis om de fysieke en mentale gezondheid van mensen te verbeteren. Zoek op YouTube naar 'liposomal_academy' of vind hem via onderstaande links.


Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/