• Ashwagandha KSM-66
 • Ashwagandha KSM-66
 • Ashwagandha KSM-66
 • Ashwagandha KSM-66
 • Ashwagandha KSM-66
 • Ashwagandha KSM-66

Ashwagandha KSM-66

€ 21.95
Direct leverbaar
Amount:
 

Vertrouw op de regulerende impact van Ashwagandha KSM-66 van Cibdol. KSM-66 is de gouden standaard als het om plantaardige extracten gaat en bevat de hoogste concentratie ashwagandha-wortel. Het unieke extractieproces verzekert een full spectrum mix van natuurlijke verbindingen om je mentale en fysieke gezondheid in balans te brengen en te herstellen.

Beschrijving
Informatie
Beschrijving

Ondersteunt de mentale en fysieke balans

Ashwagandha is een van de belangrijkste pijlers van de Ayurveda, en mensen gebruiken het al eeuwenlang om hun weerstand tegen mentale en fysieke stress te bevorderen. De wortel van de plant bevat de hoogste concentratie actieve verbindingen. Daarom hebben we gekozen voor KSM-66, de gouden standaard als het om natuurlijke plantenextracten gaat. Deze full spectrum formule is geëxtraheerd uit ashwagandha-wortel en geeft je lichaam de ondersteuning die het nodig heeft!

Gebaseerd op de beginselen van natuurlijke genezing

De impact van ashwagandha op stress, het energieniveau en de concentratie komt voort uit een mix van natuurlijke plantaardige stoffen. De wortels en bladeren van ashwagandha bevatten verschillende stofjes die voor balans zorgen, waardoor het een van de belangrijkste kruiden binnen de Ayurveda is. Nu kun jij diezelfde invloed benutten met onze hoogwaardige capsules, geschikt voor dagelijks gebruik.

Haal plantaardige goedheid in huis

De veelzijdigheid van ashwagandha danken we aan de stressregulerende en rustgevende werking ervan, waarmee het je lichaam van binnenuit ondersteunt. Helaas is er geen ontkomen aan mentale en fysieke stress; het is nu eenmaal een onvermijdelijk onderdeel van het dagelijks leven. Maar gelukkig biedt Ashwagandha KSM-66 een helpende hand wanneer je die hard nodig hebt.

Het is nu wel heel gemakkelijk om je volledige potentieel te bereiken. Vertrouw op de traditionele werking van natuurlijke plantenextracten om je gezondheid te stimuleren, en ervaar zelf hoeveel verschil ashwagandha maakt op gebieden als je slaap, stress en energieniveau. De capsules zijn gemakkelijk door te slikken en geur- en smaakloos, waarmee ze ideaal zijn voor een actieve lifestyle. Haal ze vandaag nog in huis!

Hoe gebruik je Ashwagandha KSM-66 van Cibdol?

Voor de beste resultaten, neem je dagelijks 1-2 capsules in met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Informatie
Dosering 1 capsule / 2 x per dag
Hoeveelheid 60 capsules
Bewaren Koel, droog en donker
CBD No
Category Vitals
Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/