• PEA + Zink
 • PEA + Zink
 • PEA + Zink
 • PEA + Zink
 • PEA + Zink
 • PEA + Zink
 • PEA + Zink
 • PEA + Zink

PEA + Zink

€ 34.95
Niet op voorraad

Kenmerken en voordelen:

Wetenschappelijk bewezen (PEA)
Van nature voorkomend in het lichaam (PEA)
Liposomale formule
Effectief in lage doses
Zink helpt cellen tegen oxidatieve stress te beschermen
We houden je op de hoogte over het product

PEA + Zink van Cibdol versterkt je gezondheid van binnenuit. Verhoging van het natuurlijke PEA-niveau (palmitoylethanolamide) in je lichaam is misschien het cruciale puzzelstukje dat je nog mist voor een gelukkige, actieve lifestyle. Door de toevoeging van zink in combinatie met liposomen die de effectiviteit bevorderen, helpt dit dagelijkse supplement je om je leven weer in eigen hand te nemen.

Beschrijving
Informatie
Beschrijving

Ontspan je lichaam op een natuurlijke manier

Ons Vitals-supplement is ideaal voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het ondersteunen van de natuurlijke PEA-productie in je lichaam, of als onderdeel van een evenwichtige aanpak van fysiek ongemak. De toevoeging van zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Tot slot hebben we ook liposomen toegevoegd, een belangrijk ingrediënt dat ons PEA + Zink-supplement echt onderscheidt.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Ingrediënten per dagelijke dosis

Compounds mg %RI
PEA (Palmitoylethanolamide) 140 -
Zinc (Zinc Oxide) 2.4 24

Ga de uitdagingen van het leven aan

Ons Vitals-supplement is ideaal voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het ondersteunen van de natuurlijke PEA-productie in je lichaam, of als onderdeel van een evenwichtige aanpak van fysiek ongemak.

De toevoeging van zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Tot slot hebben we ook liposomen toegevoegd, een belangrijk ingrediënt dat ons PEA + Zink-supplement echt onderscheidt.

Characteristics

Art.no: CIBD0076 EAN 7640178660762

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 60 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Hoe gebruik je PEA + Zink van Cibdol?

Instructions: Neem voor het beste resultaat dagelijks één capsule in met een glas water of sap. Niet op de capsules kauwen.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


-


Effectievere dagelijkse supplementen met de kracht van liposomen

Liposomen spelen een cruciale rol bij de opname en werkzaamheid van ingrediënten. Door te fungeren als een soort microscopisch kleine beschermers, maken ze het mogelijk dat PEA en zink ongestoord door het lichaam gaan. Bovendien zorgen liposomen ervoor dat ze het doelgebied in grotere concentraties bereiken. Dit resulteert niet alleen in een groter algemeen effect, maar betekent ook dat je een lagere dosis kunt gebruiken. Op die manier ondersteunt het je lichamelijke behoefte aan balans.

Vanwege de toevoeging van liposomen bevat PEA + Zink een lagere dosis PEA dan traditionele supplementen, zonder aan werkzaamheid in te boeten. Dankzij de milde dosis zijn deze dagelijkse supplementen perfect voor langdurig gebruik, of je ze nu los gebruikt of als onderdeel van je vaste gezondheidsroutine. Probeer vandaag nog PEA + Zink en ervaar zelf het effect van deze wetenschappelijk bewezen ingrediënten.

Informatie
Vegan Ja
CBD No
Category Vitals
Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/