De beste oordopjes om te slapen

Gepubliceerd:

Het kiezen van de meest geschikte oordopjes voor het slapen kan een lastige opgave zijn, gezien het grote aantal beschikbare opties. Gezien het belang van een goede nachtrust is het essentieel een oordopje te kiezen dat aan uw behoeften en voorkeuren voldoet. In deze uitgebreide gids gaan we in op de verschillende soorten oordopjes die voor verschillende gebruikers en situaties ontworpen zijn.

We gaan dieper in op de beste oordopjes van merken als Mack's, Hearprotek, Amazfit Zenbuds, Becheln Customizable Traveler-Friendly Option, Bose QuietComfort Noise-Canceling Earbuds en herbruikbare versus wegwerpalternatieven met hun voor- en nadelen. Daarnaast bespreken we gespecialiseerde oplossingen zoals SoundOff Sleep Noise Masking Device en Vibes Hi-Fidelity Unique Features.

Verder leert u over de beste keuzes voor zijslapers en mensen met kleinere gehoorgangen, zoals Eargasm Squishies Moldable Silicone Option. Wij gaan ook in op alternatieve methoden om een stillere omgeving te creëren zonder traditionele slaapoordopjes - verduisteringsgordijnen of white noise machines.

Last but not least: bij het kiezen van de beste oordopjes voor het slapen is het van belang de effectiviteit te beoordelen. Deze gids helpt u te begrijpen welke rol NRR-scores (Noise Reduction Rating) spelen bij de keuze van het juiste paar en bij het vergelijken van verschillende soorten geluiddempende oplossingen.

Oordopjes om te slapen

De beste oordopjes om te slapen

Het vinden van de beste oordopjes voor het slapen kan een ontmoedigende taak zijn, vooral omdat er zoveel opties op de markt zijn. Om uw keuze te vergemakkelijken, hebben wij een selectie gemaakt van de best beoordeelde oordopjes die aan verschillende behoeften en voorkeuren kunnen voldoen.

Mack's Ultra Soft Foam Oordopjes

Mack's Ultra Soft schuim oordopjes staan bekend om hun uitzonderlijke comfort en ruisonderdrukking. Met een Noise Reduction Rating (NRR) van 33 decibel blokkeren deze wegwerpdopjes effectief ongewenste geluiden en bieden ze gebruikers maximaal comfort tijdens de slaap.

Hearprotek comfortabele slaap oordopjes

De Hearprotek comfortabele slaapoordopjes zijn een andere populaire keuze onder mensen die op zoek zijn naar rustgevende nachten. Deze herbruikbare siliconen oordopjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor een goede pasvorm en hebben een NRR van 32 decibel. Het unieke ontwerp minimaliseert de druk op uw oren en biedt toch een effectieve geluidsreductie.

Amazfit Zenbuds High-Tech oplossing

Als u op zoek bent naar high-tech functies in combinatie met uitstekende geluidsblokkerende eigenschappen, overweeg dan eens Amazfit Zenbuds te proberen. Deze slimme slaapknoppen bieden niet alleen passieve geluidsisolatie, maar spelen ook rustgevende geluiden af die ontworpen zijn om ontspanning te bevorderen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Becheln klantvriendelijke optie voor reizigers

Voor wie vaak reist, zijn de aanpasbare oordopjes van Becheln een ideale keuze. Deze herbruikbare siliconen oordopjes kunnen zo worden gevormd dat ze perfect in uw oren passen, voor maximaal comfort en ruisonderdrukking tijdens de slaap. De compacte draagtas maakt ze gemakkelijk te vervoeren en schoon te houden.

Bose QuietComfort Noise-Canceling oordopjes

De Bose QuietComfort Earbuds II bieden actieve ruisonderdrukkingstechnologie die effectief achtergrondgeluiden vermindert terwijl u slaapt. Met een comfortabel in-ear-ontwerp en instelbare instellingen stellen deze draadloze oordopjes gebruikers in staat hun luisterervaring aan te passen voor optimale ontspanning.

Naast het overwegen van bovenstaande opties is het essentieel om uw persoonlijke behoeften te begrijpen bij het selecteren van de beste oordopjes voor het slapen. Bij het kiezen van de juiste oordopjes voor het slapen is het essentieel rekening te houden met comfort, gebruiksgemak, veerkracht en efficiëntie. Als u kleinere of grotere gehoorgangen hebt, kunt u oordopjes van schuimrubber of traagschuim overwegen. Als u zijslaper bent, zijn oordopjes van was of oordopjes van zacht schuim wellicht comfortabeler. Voor mensen met ophoping van oorsmeer zijn herbruikbare oordopjes of op maat gemaakte oordopjes wellicht een betere optie dan wegwerpdopjes. Eargasm Squishies zijn een goede keuze voor wie een comfortabele pasvorm en een geluidsreductie van 21 decibel wenst. Soundoff geluiddempende oordopjes zijn ook een populaire keuze voor het blokkeren van lawaai en harde geluiden tijdens het slapen. Wat uw voorkeur ook is, met oordopjes kunt u sneller in slaap vallen en omgevingsgeluid blokkeren, inclusief het gesnurk van uw partner, voor een rustiger nachtrust.

De beste oordopjes om te slapen zijn een geweldige manier om de rustgevende slaap te krijgen die u nodig hebt. Het is essentieel om de voor- en nadelen van zowel herbruikbare als wegwerpdopjes voor het slapen af te wegen.

Herbruikbare vs. wegwerpopties

Bij het kiezen van de beste oordopjes voor het slapen moet men kiezen tussen herbruikbare en wegwerpdopjes en de voor- en nadelen van elk afwegen. Beide soorten hebben hun eigen voor- en nadelen wat betreft duurzaamheid, hygiëne en kosteneffectiviteit.

Voor- en nadelen van herbruikbare opties

Herbruikbare oordopjes, zoals de Anker Sleep A10 draadloze oordopjes of Mack's Pillow Soft Silicone Putty, zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Ze kunnen meerdere keren worden gewassen en hergebruikt voordat ze moeten worden vervangen, waardoor ze een milieuvriendelijkere keuze zijn dan wegwerpartikelen. Deze producten bieden vaak een betere ruisonderdrukking dankzij hun materialen en constructie van hogere kwaliteit.

 • Duurzaamheid: Herbruikbare oordopjes gaan meestal langer mee dan wegwerpdopjes omdat ze gemaakt zijn van steviger materiaal zoals siliconen of traagschuim.
 • Netheid: Omdat ze na elk gebruik kunnen worden schoongemaakt, helpen herbruikbare pluggen een goede hygiëne te handhaven zonder al te veel afval te veroorzaken.
 • Zuinig: Hoewel ze aanvankelijk duurder zijn dan wegwerpmaterialen, besparen herbruikbare producten na verloop van tijd geld doordat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Voor- en nadelen van wegwerpalternatieven

Wegwerpoordopjes daarentegen, zoals de klassieke tweekleurige roze en gele oordopjes van Howard Leight of de gemakkelijk samendrukbare paren van 3M E-A-R Classic, zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Ze zijn meestal gemaakt van zacht schuimmateriaal dat kan worden samengeperst zodat het goed in de gehoorgang past en voldoende geluiddemping biedt voor een goede nachtrust.

 • Gemak: Wegwerpoordopjes zijn perfect voor wie geen tijd wil besteden aan het schoonmaken van zijn oordopjes na elk gebruik.
 • Betaalbaarheid: Wegwerpartikelen zijn vaak goedkoper dan herbruikbare opties, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor budgetbewuste consumenten.
 • Beperkte duurzaamheid: Het nadeel van wegwerpoordopjes is dat ze snel verslijten en vaak vervangen moeten worden, wat misschien niet ideaal is als u elke nacht een constante ruisonderdrukking nodig hebt.

Kortom, zowel herbruikbare als wegwerp slaapoordopjes hebben hun voordelen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Herbruikbare producten zijn duurzamer en goedkoper op lange termijn, maar vereisen regelmatig onderhoud; wegwerpproducten bieden gemak tegen een lagere initiële prijs, maar moeten vaak worden vervangen. Uiteindelijk is het essentieel om deze factoren af te wegen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften op het gebied van comfort, hygiëne en lawaaibestrijding.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van herbruikbare versus wegwerpkeuzes is het belangrijk beide kanten af te wegen. Gespecialiseerde oplossingen kunnen echter een meer op maat gemaakte ervaring bieden voor verschillende gebruikers.

Gespecialiseerde oplossingen voor verschillende gebruikers

Het vinden van de perfecte oordopjes voor het slapen kan een uitdaging zijn, vooral als u specifieke behoeften of voorkeuren hebt. In dit deel zullen we enkele gespecialiseerde oplossingen onderzoeken die aan verschillende eisen voldoen en unieke kenmerken bieden om u te helpen een goede nachtrust te krijgen.

SoundOff slaapgeluiddemper

De SoundOff Sleep Noise Masking Device is een innovatieve oplossing om sneller in te slapen door storende geluiden te maskeren met rustgevende roze geluiden. In tegenstelling tot traditionele oordopjes die geluid blokkeren, maakt de SoundOff gebruik van geavanceerde technologie om kalmerende geluiden te genereren die ongewenst geluid effectief maskeren zonder u volledig van uw omgeving te isoleren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die enige mate van omgevingsbewustzijn wensen en toch willen genieten van een rustige slaapomgeving.

Vibes Hi-Fidelity oordopjes

Vibes Hi-Fidelity oordopjes zijn niet zomaar gewone oordopjes - ze zijn gemaakt om de geluidsintensiteit te verminderen zonder de geluidskwaliteit op te offeren. Deze herbruikbare oordopjes hebben speciaal ontworpen filters die de decibelniveaus gelijkmatig over de frequenties verlagen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die gevoelig zijn voor harde geluiden, maar toch een helder geluid willen tijdens concerten of andere evenementen waar geluid van hoge kwaliteit essentieel is. Vibes Hi-Fidelity oordopjes zijn in de eerste plaats bedoeld voor muziekliefhebbers, maar kunnen ook verlichting bieden bij nachtelijke verstoringen zoals snurkende partners of luidruchtige buren.

Flents Quiet Contour Foam Plugs

Als comfort uw hoogste prioriteit is bij het kiezen van oordopjes voor het slapen, overweeg dan eens Flents Quiet Contour Foam Plugs. Deze oordopjes zijn ontworpen met een unieke voorgevormde vorm die de natuurlijke curve van uw gehoorgang volgt, voor een veilige en comfortabele pasvorm. Het zachte schuimmateriaal zet zachtjes uit om uw gehoorgang te vullen zonder druk of ongemak te veroorzaken, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik. Met een NRR van 33 decibel blokkeren Flents Quiet Contour Foam Plugs effectief de meeste nachtelijke storingen.

Bij het zoeken naar gespecialiseerde slaapoplossingen die zijn afgestemd op individuele behoeften/voorkeuren, is het essentieel om factoren als comfort, geluiddemping en eventuele extra functies die uw totale slaapervaring kunnen verbeteren in overweging te nemen. Door opties als SoundOff Sleep Noise Masking Device, Vibes Hi-Fidelity oordopjes en Flents Quiet Contour Foam Plugs te onderzoeken, kunt u het perfecte paar oordopjes vinden dat speciaal voor u geschikt is.

Gespecialiseerde oplossingen voor verschillende gebruikers bieden de perfecte pasvorm en comfort, ongeacht het soort slaper dat u bent. Voor mensen met kleinere gehoorgangen of die op hun zij slapen, bieden Mack's Slim Fit Foam Earplugs en Eargasm Squishies Moldable Silicone Option geweldige oplossingen voor een goede nachtrust.

Beste keuzes voor zijslapers en kleinere kanalen

Er zijn echter producten die op deze specifieke behoeften zijn afgestemd. In dit hoofdstuk bespreken we de beste slaapproducten die door gecertificeerde slaapcoaches worden aanbevolen voor zijslapers en mensen met kleinere ooropeningen.

Mack's Slim Fit Foam Oordopjes

De Slim Fit Foam Oordoppen van Mack zijn speciaal ontworpen voor mensen met kleinere gehoorgangen. Deze oordopjes van zacht schuim hebben een Noise Reduction Rating (NRR) van 29 decibel, waardoor ze uitstekend lawaai blokkeren en toch comfortabel genoeg zijn om de hele nacht te dragen. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat ze geen druk uitoefenen op uw oren als u op uw zij slaapt, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zijslapers.

Eargasm Squishies Vormbare Silicone Optie

Als u de voorkeur geeft aan vormbare siliconen boven schuimpluggen, dan zijn Eargasm Squishies wellicht de juiste optie voor u. Deze herbruikbare pluggen zijn gemaakt van hypoallergeen siliconenmateriaal en kunnen gemakkelijk worden gevormd om comfortabel in elke grootte of vorm van de gehoorgang te passen, zonder irritatie of ongemak te veroorzaken bij langdurig gebruik. Met een NRR van 21 decibel bieden Eargasm Squishies een effectieve geluidsreductie terwijl ze comfortabel blijven, zelfs wanneer ze gedragen worden door zijslapers.

 • Tip: Als u voorgevormde siliconen oordopjes zoals Eargasm Squishies gebruikt, zorg er dan voor dat u de juiste inbrengtechniek toepast voor maximale ruisonderdrukking en comfort. Rol de plug voorzichtig tussen uw vingers om hem zachter te maken en vorm hem dan in een kegelvorm voordat u hem in uw gehoorgang plaatst.

Zowel de Mack's Slim Fit Foam oordopjes als de Eargasm Squishies bieden geweldige oplossingen voor zijslapers en mensen met kleinere gehoorgangen die een effectieve geluidsreductie willen zonder aan comfort in te boeten. Aarzel niet om verschillende soorten oordopjes uit te proberen totdat u degene vindt die het beste bij u past.

Naast deze gespecialiseerde producten zijn er ook algemene tips die de slaapkwaliteit kunnen verbeteren voor zijslapers of mensen met kleinere oren:

 1. Keuze van het hoofdkussen: Kies een kussen dat speciaal is ontworpen voor zijslapen, zoals traagschuim of voorgevormde kussens die de nek goed ondersteunen.
 2. Slaaphouding aanpassen: Probeer uw slaaphouding aan te passen door een klein kussen tussen uw knieën te plaatsen of een ander kussen te omhelzen terwijl u op uw zij slaapt. Dit kan helpen om uw wervelkolom goed uit te lijnen en de drukpunten op gevoelige gebieden zoals heupen en schouders te verminderen.
 3. Houd uw oren schoon: Door regelmatig overtollig oorsmeer uit uw oren te verwijderen met een veilige methode (zoals een vrij verkrijgbare oorsmeerverwijderaar) voorkomt u ophopingen die van invloed kunnen zijn op hoe goed oordopjes in kleinere openingen passen.

Als u met deze factoren rekening houdt bij het kiezen van geschikte oordopjes, zullen ze veel effectiever zijn voor een rustige nachtrust, ongeacht of u een zijslaper bent of gehoorgangen hebt die kleiner zijn dan gemiddeld.

Voor zijslapers en mensen met kleinere gehoorgangen zijn Mack's Slim Fit Foam Earplugs een goede optie om lawaai tijdens het slapen te blokkeren. Voor wie alternatieven zoekt voor de gebruikelijke oordopjes, zijn verduisteringsgordijnen en white noise machines een goede keuze.

Alternatieven voor traditionele slaapoordopjes

Als u op zoek bent naar effectieve oplossingen voor lawaaivermindering zonder iets in uw oren te stoppen, zijn er verschillende niet-invasieve alternatieven voor traditionele slaapoordopjes. Deze opties kunnen bijdragen tot een stillere omgeving en een betere slaapkwaliteit.

Verduisterende gordijnen voor een stillere omgeving

Verduisterende gordijnen houden niet alleen het licht tegen, maar zorgen ook voor een zekere mate van geluidsisolatie. Door een extra laag isolatie tussen het raam en de kamer toe te voegen, kunnen ze geluiden van buiten, zoals verkeer of luide buren, verminderen. Als u verduisterende gordijnen kiest, ga dan op zoek naar gordijnen met een stof met hoge dichtheid die speciaal is ontworpen om geluidsgolven te absorberen. Zorg bovendien voor een goede installatie door eventuele kieren rond de gordijnroede te dichten en het gordijn stevig tegen de muur te bevestigen.

Machines met witte ruis als alternatieve oplossing

Apparaten met witte ruis zenden een consistent achtergrondgeluid uit dat storende geluiden in uw omgeving helpt maskeren. Ze creëren een rustgevend geluidslandschap dat het voor uw hersenen gemakkelijker maakt om afleidingen te negeren terwijl u in slaap valt of in slaap blijft gedurende de nacht. Enkele populaire apparaten met witte ruis zijn:

 • LectroFan Classic: Dit compacte apparaat biedt 20 unieke digitale geluiden, waaronder tien ventilatorgeluiden en tien omgevingsgeluiden.
 • Marpac Dohm Connect: De Marpac Dohm Connect beschikt over instelbare volumeregeling en tooninstellingen, samen met app-gebaseerde smart home integratiemogelijkheden.
 • Hatch Rest+ Baby Sound Machine: Dit veelzijdige apparaat is ontworpen voor gebruik in kinderkamers en fungeert ook als nachtlampje en wekker.

Bij het kiezen van een apparaat voor witte ruis moet u rekening houden met factoren als geluidskwaliteit, volumeregeling, draagbaarheid en andere functies die voor u van belang kunnen zijn; onderzoek ook alternatieven zoals natuurlijke geluiden of oorwarmers voor een optimale slaapomgeving. Houd er rekening mee dat sommige mensen de voorkeur geven aan natuurlijke geluiden zoals oceaangolven of regen in plaats van traditionele witte ruis; veel apparaten bieden meerdere geluidsinstellingen om tegemoet te komen aan persoonlijke voorkeuren.

Naast verduisteringsgordijnen en white noise machines zijn er nog andere alternatieven voor oordopjes, zoals het geluiddicht maken van uw slaapkamer, het gebruik van slaapmutsen of het investeren in een hoogwaardige hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Door deze verschillende opties te onderzoeken, kunt u de meest effectieve oplossing vinden om ongewenste geluiden tijdens de slaap te verminderen zonder afhankelijk te zijn van traditionele oordopjes.

Kortom, alternatieven voor traditionele slaapoordopjes, zoals verduisteringsgordijnen en white noise machines, kunnen doeltreffend zijn om de hoeveelheid lawaai die men hoort terwijl men probeert te slapen, te verminderen. Laten we nu eens kijken hoe de verschillende soorten oplossingen zich tot elkaar verhouden wat betreft hun doeltreffendheid bij het blokkeren van geluid.

Evaluatie van de doeltreffendheid van lawaaibestrijding

Bij de keuze van de meest geschikte oordopjes voor het slapen is de beoordeling van de doeltreffendheid van de geluidsreductie essentieel. Een belangrijke factor om dit te bepalen is de Noise Reduction Rating (NRR), die aangeeft hoe goed een bepaald type oordopje lawaai kan blokkeren als het correct wordt gebruikt. In dit hoofdstuk gaan we in op de rol van NRR-scores en vergelijken we verschillende soorten geluiddempende oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

De rol van NRR-scores bij het kiezen van het juiste paar

De NRR-score van een oordopje staat voor het vermogen om het omgevingsgeluid met een bepaald aantal decibel (dB) te verminderen. Als een oordopje bijvoorbeeld een NRR-score van 30 dB heeft, betekent dit dat het bij correct gebruik het achtergrondgeluid met 30 dB kan verminderen. Houd er echter rekening mee dat individuele ervaringen kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals een goede pasvorm en consequent gebruik.

Voor optimale prestaties van uw gekozen paar zoekt u producten met een hogere NRR-waarde. Over het algemeen wijst een hogere beoordeling op een beter algeheel geluidsisolerend vermogen. U kunt deze waarden vinden op de productverpakking of via online onderzoek voordat u tot aankoop overgaat.

Vergelijking van verschillende soorten ruisonderdrukkingsoplossingen

Naast de traditionele opties op basis van schuim of siliconen met een wisselend succes bij het blokkeren van geluiden op basis van hun respectieve NRR-scores zijn er technologisch meer geavanceerde alternatieven zoals slaapknoppen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik 's nachts:

 • Bose Sleep Buds II: Deze innovatieve draadloze slaapknoppen beschikken over actieve ruisonderdrukkingstechnologie die externe geluiden tot 25 decibel kan verminderen en tegelijkertijd rustgevende witte ruis rechtstreeks in uw oren brengt. Dankzij deze dubbele aanpak kunnen gebruikers genieten van een rustigere en ononderbroken slaapervaring.
 • QuietOn Sleep Buds: Een andere gespecialiseerde optie, de QuietOn slaapoordopjes maken gebruik van actieve ruisonderdrukkingstechnologie naast passieve geluidsblokkeringsfuncties voor een effectieve combinatie die u kan helpen een stillere omgeving te bereiken tijdens het rusten. Met hun slanke ontwerp en comfortabele pasvorm zijn deze oordopjes ideaal voor zijslapers of mensen die moeite hebben met traditionele schuimrubberen oordopjes.

Uiteindelijk hangt de beste keuze van oordopjes of alternatieve oplossingen af van uw individuele behoeften en voorkeuren op het gebied van comfort, gemak en doeltreffendheid bij het verminderen van ongewenste geluiden tijdens uw slaap. Door het belang van NRR-scores te begrijpen en de verschillende opties te onderzoeken die tegenwoordig op de markt zijn - van high-tech draadloze oordopjes tot beproefde schuimvarianten - bent u goed uitgerust om een weloverwogen beslissing te nemen die leidt tot een betere nachtrust.

Veelgestelde vragen over de beste oordopjes om te slapen

Welk soort oordopjes werken het best bij het slapen?

De beste oordopjes voor het slapen zijn comfortabel, houden lawaai effectief tegen en zijn geschikt voor uw specifieke behoeften. Enkele van de best beoordeelde opties zijn Mack's Ultra Soft Foam Earplugs, Hearprotek Comfortable Sleep Earplugs en Amazfit Zenbuds. Houd bij het kiezen van het juiste paar rekening met factoren als materiaal, pasvorm en geluidsisolatie (NRR).

Is het goed om elke nacht met oordopjes in te slapen?

Elke nacht met oordopjes slapen is over het algemeen veilig als u de juiste hygiëne in acht neemt en een comfortabel paar gebruikt dat goed past. Langdurig gebruik kan echter leiden tot potentiële risico's zoals geïmpacteerd oorsmeer of infecties. Raadpleeg uw arts voordat u ze regelmatig gebruikt en maak herbruikbare oordopjes regelmatig schoon.

Welke oordopjes raden artsen aan?

Artsen bevelen vaak oordopjes van zacht schuim of siliconen aan die speciaal zijn ontworpen voor de slaap, vanwege hun comfort en doeltreffendheid bij het verminderen van lawaai. Merken als Mack's Slim Fit Foam Earplugs of Eargasm Squishies Moldable Silicone Option zijn populaire keuzes onder professionals in de gezondheidszorg.

Wat zijn de beste ruisonderdrukkende oordopjes voor zijslapers?

De beste geluidsonderdrukkende oordopjes voor zijslapers moeten een laag profiel hebben en toch het geluid doeltreffend blokkeren. Opties zoals Flents Quiet Contour Foam Plugging of Becheln Customizable Traveler-Friendly Option zijn ontworpen om comfort en geluidsreductie te bieden aan zijslapers.

Conclusie

Kortom, het kiezen van de ideale oordopjes voor het slapen kan uw slaap aanzienlijk verbeteren. Van Mack's Ultra Soft Foam Earplugs tot Bose QuietComfort Noise-Canceling Earbuds, er zijn verschillende opties beschikbaar voor verschillende behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren als comfort, geluiddemping en of u herbruikbare of wegwerpbare opties verkiest.

Als u twijfelt, kunnen alternatieven zoals verduisteringsgordijnen en white noise machines de ideale oplossing bieden. Welke oplossing u ook kiest, investeren in hoogwaardige oordopjes kan leiden tot betere rust en algehele gezondheid.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/