Laatste nieuws | Page 48

  • Vitamine B12 vs B-complex

    September 14, 2023

    Vitamine B12 en B-complex bieden overlappende en aanvullende voordelen. B12 biedt gerichte voordelen voor degenen met een tekort, terwijl het B-complex volledige B-vitaminen biedt. De ideale aanpak kan zijn om beide in te nemen – een B-complex voor het spectrum aan voordelen plus B12 om de niveaus te maximaliseren. Dit zorgt ervoor dat u bescherming tegen tekorten krijgt van B12 en energie, hersengezondheid en stressbescherming van alle acht B's.

  • Waarom vinden mijn hersenen altijd wel iets om me zorgen over te maken?

    September 14, 2023

    Voor mensen die vatbaar zijn voor angst kan herhaaldelijk piekeren slopend zijn. Door echter het dreigingsresponssysteem van de hersenen te begrijpen, kunnen we ons richten op gebieden zoals de amygdala en de prefrontale cortex om angstcircuits te kalmeren. Technieken zoals mindfulness, CGT, veranderingen in levensstijl en medicijnen op de korte termijn kunnen allemaal helpen om de hersenen af te stemmen op overmatige dreigingsperceptie.

  • Wat zijn de tekenen van bezorgdheid?

    September 14, 2023

    Piekeren wordt problematisch als het buitensporig, oncontroleerbaar en storend is voor het dagelijks leven. Het herkennen van de tekenen van chronisch piekeren is een belangrijke eerste stap. Dit artikel gaat in op de verschillen tussen normaal piekeren en overmatig piekeren, de belangrijkste symptomen, de gevolgen voor de gezondheid, de oorzaken en wanneer u hulp kunt zoeken. Effectieve behandelingen zoals therapie, medicatie en zelfhulpstrategieën kunnen helpen om de controle terug te krijgen.

  • Wat is de top 10 van dingen waar mensen zich zorgen over maken?

    September 14, 2023

    Zorgen en angst zijn veel voorkomende menselijke ervaringen. Volgens onderzoeken en enquêtes zijn zorgen over financiën, familie, werk, gezondheid, relaties en wereldgebeurtenissen enkele van de meest voorkomende zorgen die volwassenen melden. Hoewel enige bezorgdheid normaal is, kan chronisch piekeren schadelijk zijn. Er zijn veel effectieve strategieën en behandelingen om buitensporige, onproductieve zorgen te beheersen.

  • Wat zijn 5 symptomen van angst?

    September 14, 2023

    Bij angststoornissen gaat het om meer dan tijdelijk piekeren of zenuwen. Symptomen zoals overmatig, oncontroleerbaar piekeren, prikkelbaarheid, spierspanning, vermoeidheid en rusteloosheid verstoren het dagelijks leven. Deze symptomen worden veroorzaakt door onevenwichtigheden in chemische stoffen en gebieden in de hersenen. Als angst uw functioneren ernstig beïnvloedt, zoek dan professionele hulp. Er is een effectieve behandeling beschikbaar.

  • Wat is het verschil tussen angst en paranoïde gedachten?

    September 14, 2023

    Inzicht in de verschillen tussen angst en paranoïde gedachten maakt het mogelijk om de drijvende factoren achter de symptomen vast te stellen. Deze duidelijkheid maakt de weg vrij voor een behandeling op maat. Controle krijgen over zorgen en angst of irrationele achterdocht is mogelijk met op feiten gebaseerde hulp.

  • Wat zijn obsessieve gedachten?

    September 14, 2023

    Obsessieve-compulsieve stoornis (OCD) gaat gepaard met obsessies en compulsies die het dagelijks leven verstoren. Obsessieve gedachten zijn terugkerende, aanhoudende, ongewenste gedachten, beelden of aandrang die angst veroorzaken. Voorbeelden zijn besmettingsangst, agressieve of seksuele beelden en behoefte aan symmetrie. Als obsessieve gedachten vaak voorkomen, oncontroleerbaar en verontrustend zijn, ga dan naar een professional in de geestelijke gezondheidszorg. De behandeling van OCD bestaat uit therapie en het weerstaan van dwanghandelingen.

  • Wat is de 90 minuten-slaapstrategie?

    September 13, 2023

    De 90 minuten slaapstrategie is erop gericht om uw slaapcycli af te stemmen op uw circadiane ritme door de slaap in stappen van 90 minuten te timen. Deze aanpak om de natuurlijke slaapfases van uw lichaam te hacken kan helpen om de slaapkwaliteit, energieniveaus, cognitieve functies, productiviteit en algemene gezondheid te verbeteren. Maar werkt het?

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/