Laatste nieuws | Page 46

  • Eenvoudige stressverlichtende tips voor drukke moeders.

    September 23, 2023

    Als drukke moeder kan het onmogelijk lijken om tijd te vinden voor stressverlichting. Maar tijd voor uzelf nemen is cruciaal – het helpt u om een geduldigere, meer aanwezige ouder te zijn. Hier zijn enkele eenvoudige, effectieve manieren waarop drukke moeders in enkele minuten stress kunnen verlichten. Zelfs snelle pauzes om te wandelen, mediteren, lezen of lachen kunnen u helpen om te ontstressen.

  • Waarschuwingssignalen van burnout: Hoe u de tekenen kunt herkennen en actie kunt ondernemen

    September 23, 2023

    Burnout is een toestand van uitputting door langdurige stress. De eerste waarschuwingssignalen zijn vermoeidheid, cynisme, afnemende prestaties, slapeloosheid, ziekte en angst. Om weer in balans te komen, past u uw werklast aan, concentreert u zich op emotionele gezondheid, verbetert u de balans tussen werk en privé, neemt u gezonde gewoonten aan, zoekt u nieuwe uitdagingen, onderzoekt u uw waarden en vraagt u om ondersteuning.

  • Stress op het werk : omgaan met stress en burn-out en werkstress voorkomen.

    September 23, 2023

    Stress op het werk komt steeds vaker voor en kan een grote tol eisen van uw gezondheid, wat kan leiden tot burn-out, angst en chronische gezondheidsproblemen. Dit artikel onderzoekt de toenemende oorzaken van werkstress en biedt effectieve strategieën om ermee om te gaan - van het beheren van de werklast, het nemen van pauzes, het stimuleren van ondersteuning en het bereiken van een beter evenwicht tussen werk en privéleven.

  • Is cbd-olie (cannabidiol) hetzelfde als medische marihuana of hennep?

    September 22, 2023

    Marihuana, CBD-olie en medicinale cannabis zijn veelgebruikte termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Maar er zijn belangrijke verschillen - marihuana bevat THC dat een high veroorzaakt, CBD-olie komt van hennep en veroorzaakt geen roes, terwijl medicinale cannabis cannabinoïden uit de marihuanaplant gebruikt om medische aandoeningen te behandelen. Dit artikel legt ze duidelijk uit.

  • Voedingsmiddelen en vitaminen tegen stress

    September 22, 2023

    Ontdek hoe strategische voedingskeuzes en belangrijke voedingsstoffen zoals omega-3, magnesium en antioxidanten de effecten van stress helpen bestrijden. Leer welke vruchten, groenten, kruiden, dranken en levensgewoonten de veerkracht versterken, de stemming verbeteren en het algehele welzijn ondersteunen wanneer u zich overweldigd voelt.

  • Zelfzorg om een burn-out te voorkomen

    September 22, 2023

    Burnout als gevolg van chronische stress op het werk kan schadelijk zijn voor de gezondheid en de prestaties. Consistente zelfzorg is de sleutel tot het voorkomen van een burn-out voordat deze de kans krijgt om toe te slaan. Deze diepgaande gids verkent op bewijs gebaseerde zelfzorgtechnieken zoals mindfulness, ondersteunende relaties, gezonde levensstijlgewoonten, en het stellen van grenzen die uw energie en veerkracht vernieuwen om te gedijen op uw werk.

  • Oefeningen om met stress om te gaan

    September 22, 2023

    Gymnastiek biedt wetenschappelijk bewezen verlichting van stress door endorfine vrij te maken, de gezondheid van het hart te verbeteren, de slaap te bevorderen en het cortisolniveau te verlagen. Regelmatige lichaamsbeweging is een effectieve levensstijl om met dagelijkse stress om te gaan. Aerobics, krachttraining, flexibiliteit en mind-body activiteiten bestrijden allemaal de effecten van stress op lichaam en geest.

  • Hoe ontgift u uw lichaam?

    September 21, 2023

    Detoxificatie is een natuurlijk proces dat kan worden ondersteund door bepaalde veranderingen in uw levensstijl aan te brengen en gezonde gewoonten in uw dagelijkse routine op te nemen. Hoewel detox-diëten en -reinigingen aan populariteit hebben gewonnen, is het belangrijk op te merken dat het wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van hun effectiviteit beperkt is.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/