• Greens
  • Greens
  • Greens
  • Greens

Greens

€ 39.95
Direct leverbaar
Amount:
 

In het drukke dagelijkse leven biedt Greens van Cibdol uitstekende voedingsondersteuning. Dit veelzijdige supplement is de ideale manier om je inname van groente en fruit te verhogen, want het bevat meer dan 27 soorten, naast de superfoods Chlorella en Spirulina. Verder hebben we wat vezels, spijsverteringsenzymen en probiotica toegevoegd om je lichaam te geven wat het nodig heeft!

Beschrijving
Informatie
Beschrijving

Vergeet je groente niet

Het is niet altijd even makkelijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Zeker niet als je te maken hebt met deadlines op je werk of sociale verplichtingen. Gelukkig is er Greens van Cibdol; een compleet supplement met 27 soorten fruit en groente, vezels, spijsverteringsenzymen en probiotica. Ideaal om je voedingspatroon mee te verrijken.

Geef je lichaam alle essentiële stoffen die het nodig heeft

Zorgen dat je genoeg voedingsrijke groente en fruit binnenkrijgt, is belangrijk om je optimaal te voelen. Maar het is soms best moeilijk om dat voor elkaar te krijgen. En dat is waar Greens van Cibdol om de hoek komt kijken. Dit supplement is zeer makkelijk te gebruiken, en bij een drukke lifestyle ideaal om te zorgen dat je alles binnenkrijgt wat je nodig hebt!

Boordevol groente, fruit en superfoods

Greens bevat 27 verschillende soorten groente en fruit. De ingrediënten bestaan onder andere uit tarwegras, groene thee, druivenpitextract en de superfoods Chlorella en Spirulina. Deze bestanddelen ondersteunen niet alleen de voedingsbehoeften van je lichaam, maar werken ook perfect samen met spijsverteringsenzymen en probiotica, waarmee Greens een compleet supplement is.

Hoewel je misschien niet kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, betekent dat niet dat je voedingsinname hieronder hoeft te lijden. Ervaar de gezondheidsvoordelen van fruit en groente door met Greens van Cibdol je inname te verhogen. Of je het nu in smoothies gebruikt of er je favoriete recepten mee verrijkt; het bevat een compleet spectrum van vitamines, mineralen, voedingsstoffen en antioxidanten!

Hoe gebruik je Greens van Cibdol?

Los 1 maatschepje (10g) op in water ter aanvulling op je dagelijkse voedingsinname. Vermijd het gebruik van Greens op een lege maag of tegelijk met producten die groene thee bevatten. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Informatie
CBD No
Category Vitals
Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/