• Omega 3 Strong
 • Omega 3 Strong
 • Omega 3 Strong
 • Omega 3 Strong
 • Omega 3 Strong
 • Omega 3 Strong

Omega 3 Strong

€ 24.95
Direct leverbaar
Amount:
 

Verzorg je lichaam van binnenuit met Omega-3 Strong capsules van Cibdol. Met sterk geconcentreerde, gezuiverde visolie maken ze ondersteuning van de hartgezondheid, de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en allerlei andere factoren makkelijker dan ooit. De capsules zijn gemakkelijk door te slikken en zitten boordevol DHA, EPA en vitamine E. Kortom, perfect om je dieet mee aan te vullen.

Beschrijving
Informatie
Beschrijving

Ondersteuning van je gezondheid makkelijk gemaakt

Het is niet altijd even simpel om genoeg vitamines, mineralen en essentiële vetzuren uit eten te halen. Daarbij kunnen de Omega-3 Strong capsules van Cibdol je echter helpen. Naast een allesomvattende mix van EPA en DHA visolie bevatten ze vitamine E om je lichaam de voedingsondersteuning te geven die het nodig heeft.

Breng je omega 3-behoefte in balans

Voldoende omega 3-vetzuren binnenkrijgen is belangrijk voor een evenwichtige en gezonde leefstijl. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de verhouding essentiële vetzuren binnen te krijgen die nodig is om de gezondheid van hart, hersenen en ogen te ondersteunen. Daarom hebben we bij Cibdol op deskundige wijze 250mg docosahexaeenzuur (DHA) en 500mg eicosapentaeenzuur (EPA) gemengd met vitamine E en antioxidanten, waarmee je mentale en fysieke gezondheid van top tot teen een boost krijgen.

Puur natuur

Onze Omega-3 Strong capsules zijn vrij van gifstoffen en verontreinigingen, en bieden de ideale manier om te profiteren van sterk geconcentreerde, gezuiverde visolie. Ze zijn niet alleen simpel en effectief, maar ook uitstekend te gebruiken naast de rest van je supplementen. Zo kom je tegemoet aan je voedingsbehoeften en krijgt je lichaam wat het nodig heeft.

Essentiële vetzuren hebben een hoop voordelen. Zo beïnvloeden ze onder andere de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en de hartgezondheid. Waarom moeilijk doen, als je met de makkelijk in te slikken Omega-3 Strong capsules van Cibdol alle omega-3 binnenkrijgt die je nodig hebt om je goed te voelen en maximaal te presteren? Bestel ze vandaag nog!

Hoe gebruik je Omega-3 Strong van Cibdol?

Neem voor de beste resultaten één capsule per dag in met een glas water. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Informatie
Hoeveelheid 60 capsules
Bewaren Koel, droog en donker
Ingrediënten Fish oil (fish); Gelatin; Glycerin; Vitamins; Water
CBD No
Category Vitals
Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/