Levensvreugde uitgelegd door zes honderdjarigen uit het Chinese Bama

Gepubliceerd:

“Geen van deze honderdjarigen gebruikt medicatie en geen van allen heeft een operatie gehad. Ook zijn er geen gevallen van hartkwalen, diabetes of obesitas bekend in dit dorp. Ze leven er een opmerkelijk lang, gezond en gelukkig leven”. ]

—Dr. John Day, 2014

youtube video - longevity

Hoewel de ervaring van dr. Day zonder twijfel verhelderend is, zijn het de motivatie, vrolijkheid en positieve kijk van Bama’s honderdjarigen die met name opvallen. Hun sentiment vindt absoluut zijn weerklank bij iedereen die worstelt om een evenwichtig leven te leiden in de chaotische maatschappij van tegenwoordig.

Vaak wordt ouderdom als een belemmering gezien, iets om te vrezen. In Bama kijken de mensen er juist naar uit om oud te worden. Hun glimlach is besmettelijk en hun geluk geeft ons hoop dat voor een lang en actief leven niet veel geld, technologie of comfort nodig is.

Hoe kunnen we hun levenswijze integreren in een wereld die om lange werkuren vraagt, terwijl we opgesloten zitten in kantoorgebouwen?

Door vriendelijk te zijn tegen onze buren en zuiver, onvervuild voedsel te eten. Dit zijn een paar zaken die de honderdjarigen uit Bama toeschrijven aan een gezond leven. Het is bovenal hun positieve benadering van het ouder worden, die kleine veranderingen in onze levensstijl zo wenselijk maakt. Als we de kern van hun liefde voor het leven kunnen overnemen, dan zijn kleine aanpassingen al de moeite waard. Niet alleen om zelf het verschil te voelen, maar ook de impact op anderen in onze omgeving.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/