Laatste nieuws | Page 17

  • Maakt het wassen van uw gezicht acne erger?

    Oktober 21, 2023

    Uitbundig wassen kan acne verergeren door de vochtbarrière van de huid te verstoren, ontstekingen te veroorzaken en goede bacteriën te vernietigen. Als u uw gezicht echter goed wast, is dit de sleutel tot het verwijderen van acne door overtollige olie, dode huid en bacteriën te verwijderen. Zoek de juiste reinigingsfrequentie voor uw huidtype en gebruik zachte reinigingsmiddelen zonder agressieve ingrediënten die uw huid strippen. Reinigen moet gecombineerd worden met acnebehandelingen zoals retinoïden en gevolgd worden door een vochtinbrengende crème....

  • Op welke leeftijd is acne het ergst?

    Oktober 21, 2023

    Acne begint meestal in de puberteit tussen 9 en 14 jaar, maar wordt het ergst tijdens de tienerjaren, van 14 tot 19 jaar. Dankzij de toename van androgenen, ontstekingen, stress en schommelende hormonen hebben tieners de ergste puistjes. Voor veel volwassenen blijft acne echter tot in de 20 en 30 jaar bestaan, voordat het zich uiteindelijk stabiliseert tegen de 30 als de hormonen normaliseren. Genetica, medicatie, dieet, stress en andere factoren kunnen ervoor zorgen dat acne zelfs tot op middelbare leeftijd blijft bestaan.

  • De verrassende voordelen van acne

    Oktober 21, 2023

    Hoewel acne wordt gezien als een vervelende huidaandoening, heeft het ook wetenschappelijke voordelen. Puistjes kunnen de immuniteit tegen ziektes versterken, de collageenproductie bevorderen voor een jonger uitziende huid, inspireren tot veranderingen in uw levensstijl die uw welzijn verbeteren, empathie en veerkracht opbouwen en u een onwankelbaar zelfvertrouwen geven terwijl u leert uw unieke huidreis te omarmen.

  • Helpt ijs bij acne?

    Oktober 21, 2023

    Het aanbrengen van ijs in een doek kan helpen om ontstoken acnepuistjes te verzachten door de bloedvaten te vernauwen en de huidtemperatuur te verlagen. Dit kan roodheid, pijn en zwelling rond puistjes tijdelijk verminderen. Er zijn echter geen studies die specifiek onderzoek doen naar ijsvorming voor de behandeling van acne. Hoewel het weinig risico met zich meebrengt als het op de juiste manier wordt uitgevoerd, zal ijsvorming alleen acne niet genezen. Raadpleeg een dermatoloog om ijsvorming te bespreken als onderdeel van uw acne-behandelplan.

  • Kan uitdroging acne veroorzaken?

    Oktober 21, 2023

    Uitdroging kan acne-uitbraken indirect verergeren door een omgeving te creëren die vettigheid, bacteriële groei, ontsteking en stresshormonen verhoogt. Onderzoek toont tekenen van uitdroging aan zoals een verhoogde olieproductie, ernstigere acneletsels en een veranderde microbiota van de huid. Hoewel water drinken alleen puistjes niet zal genezen, ondersteunt optimale hydratatie een heldere huid. Experts raden volwassenen aan om dagelijks ongeveer 2-3 liter vocht te drinken uit water, fruit, groenten, thee en andere bronnen. Beperk ook uitdrogende dranken zoals alcohol en...

  • Hoe lang duurt het voordat acne helemaal verdwijnt?

    Oktober 21, 2023

    Acne vereist vaak een weken- tot maandenlange behandeling met medicijnen zoals retinoïden, antibiotica en isotretinoïne voordat de huid helemaal schoon is. Milde gevallen kunnen sneller verdwijnen dan ernstige cysteuze acne. Om zo snel mogelijk resultaat te boeken, is het van vitaal belang dat u zich houdt aan het door uw dermatoloog voorgeschreven regime. Hoewel wachten op verbetering frustrerend kan zijn, moet u niet te snel opgeven. Met geduld en de juiste behandelingen is een heldere huid een haalbaar doel.

  • Helpt water drinken bij acne?

    Oktober 21, 2023

    Hoewel voldoende water drinken belangrijk is voor de algehele gezondheid, is er beperkt bewijs dat een hogere inname acne verhelpt. Mogelijke voordelen zoals het doorspoelen van gifstoffen en het hydrateren van de huid zijn theoretisch. Vermijd overmatige inname, dat kan de elektrolytenbalans verstoren. Veranderingen in dieet en levensstijl moeten de focus zijn, niet alleen water drinken. Werk samen met een dermatoloog in plaats van te hopen dat water een wondermiddel is.

  • Hoe u hormonale acne kunt verhelpen

    Oktober 21, 2023

    Hormonale acne treedt op wanneer veranderingen in de hormonen testosteron, oestrogeen en progesteron de olieproductie en ontsteking verhogen, wat leidt tot puistjes op de kaaklijn, kin en wangen. Orale anticonceptiemiddelen, anti-androgenen, retinoïden en supplementen zoals zink kunnen helpen om de hormonen te reguleren en acne te behandelen. Middelen om de levensstijl te veranderen zijn onder andere het beheersen van stress, regelmatige lichaamsbeweging en een laag glycemisch dieet. Met een consequente behandeling kan hormonale acne onder controle worden gehouden.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/