Laatste nieuws | Page 56

  • Veroorzaakt CoQ10 slapeloosheid?

    September 8, 2023

    Co-enzym Q10 (CoQ10) heeft aan populariteit gewonnen als supplement vanwege de antioxiderende effecten en de rol die het speelt bij de energieproductie. Maar sommige mensen vragen zich af of CoQ10 in verband kan worden gebracht met bijwerkingen zoals slapeloosheid. Het huidige bewijs suggereert dat het onwaarschijnlijk is dat CoQ10 in de meeste gevallen direct slaapproblemen veroorzaakt.

  • Hoe u succesvol kunt stoppen met alcohol drinken

    September 7, 2023

    Succesvol stoppen met alcohol is een reis die zelfevaluatie, voorbereiding en toewijding vereist. Dit proces omvat het begrijpen van uw drinkgewoonten, u voorbereiden op detox en ontwenningsverschijnselen, het opstellen van een plan om het hunkeren naar alcohol tegen te gaan, het veranderen van levensstijl, het geleidelijk verminderen van de alcoholinname

  • Kan ik CoQ10 samen met visolie en vitamine D nemen?

    September 7, 2023

    De combinatie van CoQ10, omega-3 visolie en vitamine D is veilig voor de meeste mensen als u de aanbevolen dosering volgt. Deze krachtige combinatie biedt ontstekingsremmende effecten voor het hele lichaam, optimaliseert de energieproductie, gezondheid van hersenen, hart en botten, hydratatie van de huid, immuunfunctie en meer.

  • Kan CoQ10 de bloeddruk verlagen?

    September 7, 2023

    Hoge bloeddruk is een belangrijke risicofactor voor hartaandoeningen. Leefstijlmaatregelen zijn eerstelijnsbehandelingen, maar veel mensen nemen ook supplementen zoals CoQ10 in de hoop de bloeddruk te verbeteren. Maar wat zegt het wetenschappelijk bewijs over de vraag of CoQ10 daadwerkelijk een verhoogde bloeddruk kan verlagen?

  • Verlaagt CoQ10 het cholesterolgehalte?

    September 7, 2023

    Hoog cholesterol is een belangrijke risicofactor voor hartaandoeningen. Medicijnen zoals statines worden vaak voorgeschreven om het cholesterol te helpen verlagen, maar sommige mensen kiezen in plaats daarvan voor natuurlijke opties zoals CoQ10. Maar kunnen CoQ10 supplementen daadwerkelijk een hoog cholesterol verlagen? Laten we eens kijken naar wat het onderzoek zegt.

  • Kan Q10 verstopte slagaders verhelpen?

    September 7, 2023

    Hoewel veelbelovend voor cardiovasculaire bescherming, ondersteunt het huidige bewijs niet het gebruik van CoQ10 alleen om eenmaal aanwezige verstopte slagaders actief om te keren of te elimineren. Bespreek behandelingsopties voor atherosclerose altijd met uw arts.

  • Wat is beter voor het hart CoQ10 of visolie?

    September 7, 2023

    De conclusie is dat het bewijs van hoge kwaliteit aantoont dat zowel CoQ10 als visolie via verschillende mechanismen aanzienlijke voordelen biedt voor de gezondheid van hart en bloedvaten.

  • Kan CoQ10 winderigheid en een opgeblazen gevoel veroorzaken?

    September 7, 2023

    Gas en een opgeblazen gevoel zijn mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van CoQ10 supplementen. Ze komen echter zelden voor en zijn meestal mild. Als u zich aan de aanbevolen dosering houdt, het supplement met voedsel inneemt en de timing van de supplementatie aanpast, kunt u problemen met de spijsvertering tot een minimum beperken.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/