Laatste nieuws | Page 55

  • Verhoogt CoQ10 het kalium?

    September 9, 2023

    CoQ10 is een populair antioxidantensupplement, maar kan het de kaliumspiegel verhogen? Klinische studies tonen aan dat CoQ10 bij normale doses het kaliumgehalte in het bloed niet significant verhoogt. Mensen die medicijnen gebruiken die kalium beïnvloeden moeten echter voorzichtig zijn. CoQ10 wordt door de meesten goed verdragen, maar mensen met nierproblemen moeten de waarden in de gaten houden.

  • Maakt CoQ10 u sterker?

    September 9, 2023

    Co-enzym Q10 (CoQ10) is een antioxidant die krachtvoordelen kan bieden door de energieproductie te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de mitochondriale functie te verbeteren. Maar ondersteunt onderzoek CoQ10-supplementatie voor verhoogde krachtafgifte? Lees wat de wetenschap zegt over CoQ10 voor spierprestaties.

  • Is CoQ10 goed voor diabetes?

    September 8, 2023

    Eerdere onderzoeken suggereren dat de antioxidant CoQ10 kan helpen bij de behandeling van diabetes door de insulinesecretie, insulinegevoeligheid en bloedsuikerregulatie te verbeteren. Er zijn echter nog grotere onderzoeken nodig om de voordelen te bevestigen. Doses tussen 100-200 mg per dag lijken op basis van klinische onderzoeken het veiligst en meest effectief. Mensen met een tekort kunnen grotere verbeteringen zien.

  • Is CoQ10 moeilijk voor de nieren?

    September 8, 2023

    Er zijn aanwijzingen dat CoQ10-supplementen de nierfunctie niet schaden of intrinsiek "belastend voor de nieren" zijn wanneer ze in de aanbevolen doseringen worden ingenomen. Sommige onderzoeken tonen zelfs aan dat CoQ10 antioxiderende en ontstekingsremmende voordelen kan bieden voor mensen met een milde tot matige chronische nierziekte. Mensen met dialyse moeten echter voorzichtig zijn en een nefroloog raadplegen.

  • Wie mag CoQ10 niet gebruiken?

    September 8, 2023

    Hoewel het supplement CoQ10 over het algemeen veilig is voor de meeste volwassenen, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen en mensen die het zonder medisch advies moeten vermijden. Dit zijn onder andere kinderen, zwangere vrouwen, mensen met bloedingsstoornissen, diabetes, lever- en nierziekten en ontvangers van orgaantransplantaties. CoQ10 kan ook een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen zoals bloedverdunners.

  • Kan ik CoQ10 met magnesium innemen?

    September 8, 2023

    De supplementen CoQ10 en magnesium kunnen over het algemeen veilig samen worden ingenomen. Onderzoek suggereert dat ze elkaar kunnen aanvullen op het gebied van energie, antioxidantbescherming, gezondheid van het hart en meer als ze goed gecombineerd worden. Typische doses variëren van 100-400 mg voor magnesium en 100-200 mg voor CoQ10. Verspreid de doses met voedsel om de absorptie te verbeteren en mogelijke bijwerkingen te voorkomen.

  • Heeft co-enzym Q10 invloed op de stemming?

    September 8, 2023

    Er is beperkt bewijs dat suggereert dat de antioxidant CoQ10 stemmingsstoornissen kan helpen stabiliseren, maar er is meer onderzoek nodig. Door de mitochondriale functie te verbeteren, ontstekingen te verminderen, neuronen te beschermen en mogelijk neurotransmitters te reguleren, is CoQ10 veelbelovend voor het ondersteunen van de geestelijke gezondheid. Er zijn echter maar weinig klinische onderzoeken van goede kwaliteit die direct de effecten op depressie en bipolaire stoornis hebben geanalyseerd.

  • Helpt CoQ10 tegen hersenmist?

    September 8, 2023

    Onderzoek suggereert dat de antioxidant CoQ10 kan helpen bij het verbeteren van hersenmist, waarbij sprake is van mentale wazigheid en concentratieproblemen. Door het energiemetabolisme, de bloeddoorstroming en de antioxidantbescherming in de hersenen te stimuleren, is CoQ10 veelbelovend voor het verbeteren van de cognitie en helderheid. In onderzoeken worden doseringen van ongeveer 100-400 mg per dag gebruikt.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/