Laatste nieuws | Page 27

  • Hoe lang kan een man zonder seks blijven?

    Oktober 12, 2023

    Hoewel velen denken dat mannen constant seks nodig hebben, tonen studies aan dat celibaat gedurende 1-2 jaar over het algemeen veilig is voor mannen. Een onthouding van meer dan tien jaar kan echter de kans op prostaatkanker en relatieproblemen vergroten. De tolerantie van het celibaat varieert echter van persoon tot persoon, dus mannen moeten hun unieke gezondheidsstatus en relatieoverwegingen evalueren bij het afwegen van de risico's en voordelen van langdurige onthouding. Open communicatie met artsen en partners is essentieel.

  • Hoe werkt Horniness?

    Oktober 12, 2023

    Geilheidsgevoelens ontstaan door hormoonschommelingen, visuele en fysieke prikkels, geuren, interacties met potentiële partners en interne biologische driften. Als we opgewonden raken, veroorzaakt een verhoogde bloedstroom lichamelijke reacties zoals zwelling van de genitaliën, verhoogde hartslag en temperatuur. In de hersenen zorgen neurochemische stoffen zoals dopamine voor euforische hoogtepunten en wanhopige motivatie voor seks. Geilheid creëert een dringende focus op seksuele bevrediging, hoewel het’belangrijk is om deze drang op een gezonde, ethische manier te uiten.

  • Hoe vaak is het normaal om seks te hebben?

    Oktober 12, 2023

    Onderzoek toont aan dat de gemiddelde frequentie van seks afneemt naarmate u ouder wordt. Maar belangrijker dan cijfers zijn open communicatie, het op één lijn brengen van verlangens door middel van compromissen en het focussen op kwaliteitsverbindingen. Pak alle problemen aan die intimiteit in de weg staan. Hoewel libido's verschillen, ondersteunt bevredigende seks het welzijn en de emotionele band tussen partners.

  • Waarom is seks zo belangrijk voor een vrouw?

    Oktober 12, 2023

    Voor vrouwen draait seks om meer dan alleen lichamelijk genot - het voorziet in cruciale emotionele en lichamelijke behoeften. De intimiteit van seks vermindert angst en depressie, terwijl het vrijkomen van endorfine zorgt voor een natuurlijke verlichting van stress en pijn. Orgasmes versterken de bekkenbodemspieren, wat leidt tot een betere controle over de blaas. Een gezond seksleven verhoogt het gevoel van eigenwaarde en het emotionele welzijn van vrouwen. Door van seks een vast onderdeel van het leven te maken, heeft u grote voordelen voor zowel uw geestelijke als lichamelijke...

  • Wat gebeurt er als u lange tijd geen seks hebt?

    Oktober 12, 2023

    Te lang geen seks hebben kan hormonen zoals testosteron en oestrogeen aantasten, de emotionele band in relaties onder druk zetten, het gevoel van eigenwaarde en de stemming verminderen en zelfs leiden tot vaginale atrofie. Maar door het rustig aan te doen, met uw partner te communiceren, u te richten op een hernieuwd contact en geduldig met uzelf te zijn, kunt u uw seksleven weer op de rails krijgen na een droge periode. Vergeet niet om prioriteit te geven aan intimiteit.

  • Heeft een vrouw of een man een langere seksdrive?

    Oktober 12, 2023

    Uit onderzoek blijkt dat mannen vaker en intenser zin in seks hebben dan vrouwen. Dit verschil in geslachtsdrift wordt voornamelijk toegeschreven aan testosteron, dat in veel hogere concentraties aanwezig is bij mannen. Mannelijke geslachtshormonen verhogen het libido. Er zijn echter veel individuele en sociale factoren die de zin in seks beïnvloeden, dus sommige vrouwen kunnen een sterkere drang hebben dan sommige mannen. Over het algemeen lijken mannen echter een hogere natuurlijke geslachtsdrift te hebben.

  • Waarom neemt seks in relaties af?

    Oktober 12, 2023

    Als relaties vorderen, neemt de seks vaak af omdat de opwinding van de nieuwigheid verdwijnt. Het leven wordt drukker, er treden gezondheidsproblemen op, het ouderschap neemt de overhand en koppels raken overmatig vertrouwd met elkaars lichaam en reacties. Seks zakt op de prioriteitenlijst. De passie weer aanwakkeren vereist open communicatie, samen nieuwe activiteiten uitproberen, medische problemen aanpakken en intimiteit op creatieve manieren blijven koesteren.

  • Hoe vaak vrijen 70-jarigen?

    Oktober 12, 2023

    Hoewel seks afneemt naarmate we ouder worden, tonen onderzoeken aan dat meer dan de helft van de 70-jarigen nog steeds geniet van actieve intimiteit. Aan normale lichamelijke veranderingen kan worden aangepast met openheid, communicatie tussen partners, medische hulp en aandacht voor emotionele nabijheid. Met compromissen en creativiteit kan seks bevredigend blijven tot in de 70 en daarna. De sleutel is het accepteren van veranderingen, prioriteit geven aan plezier en verbondenheid, en het koesteren van uw relatie.

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
  • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
  • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
  • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
  • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
  • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
  • https://www.libelle.nl/