Ontdek de beste en slechtste slaapsteden in de V.S.

Gepubliceerd:

Om inzicht te krijgen in de beste en slechtste steden om te slapen in de VS, is het essentieel om na te gaan hoe verschillende factoren onze kwaliteit van rusten kunnen beïnvloeden. Van geografische kenmerken tot licht- en geluidsoverlast, deze elementen hebben een grote invloed op hoe goed we 's nachts rusten.

In deze blogpost ontdekt u waarom steden zoals Seattle bovenaan de lijst staan voor het bevorderen van gezonde slaapschema's, terwijl andere steden tekortschieten. We zullen onderzoeken hoe verschillende omgevingen - van bruisende metropolen zoals New York en Memphis tot rustigere locaties zoals Texas, San Diego en Colorado Springs - uw goede nachtrust kunnen verbeteren of verstoren.

We bespreken ook praktische stappen om uw nachtroutines te verbeteren, ongeacht waar u woont. Dit omvat strategieën om de blootstelling aan licht te beheersen met verduisteringsgordijnen of het gebruik van witte ruis om storende geluiden te overstemmen. Verder gaan we in op de gevolgen voor de gezondheid van een slechte kwaliteit of onvoldoende slaapduur, die schadelijk kunnen zijn als u ze over het hoofd ziet.

Dus of u nu wilt verhuizen of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe uw stad scoort als het gaat om het bevorderen van een omgeving die bevorderlijk is voor een goede nachtrust, blijf op de hoogte terwijl wij door de beste en slechtste slaapsteden in heel Amerika navigeren.

beste-en-slechtste-steden-voor-slaap

De staat van slapen in Amerikaanse steden

Het begrijpen van de slaaptoestand in verschillende steden in de V.S. is een ingewikkelde kwestie, waarbij talloze factoren een rol spelen. Een uitgebreid onderzoek door U.S. News & World Report's 360 Reviews heeft een aantal intrigerende inzichten in deze kwestie opgeleverd, waarbij patronen en overeenkomsten tussen de slaapgewoonten van de bevolking en andere gezondheidsindicatoren zoals Type 2 Diabetes, luchtkwaliteit, lichtvervuiling, kosten van levensstijlstressoren, werkverplichtingen en reistijden voor woon-werkverkeer werden geïdentificeerd.

Factoren die de slaap beïnvloeden in verschillende steden

Verschillende steden hebben unieke kenmerken die goede slaapgewoonten onder hun inwoners kunnen bevorderen of belemmeren. Stedelijke gebieden met veel geluidsoverlast kunnen het bijvoorbeeld moeilijker maken voor mensen om in slaap te vallen of in slaap te blijven gedurende de nacht. Omgekeerd kunnen gebieden met minder criminele activiteiten aanleiding geven tot een gevoel van zekerheid en veiligheid dat tot een betere slaap kan leiden.

De luchtkwaliteit speelt ook een essentiële rol bij het bevorderen van een goede slaaphygiëne - schonere lucht zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt ademen tijdens uw slaap, terwijl een vervuilde omgeving ademhalingsproblemen kan veroorzaken die een gezonde rust kunnen verstoren. [bron]

Invloed van geografische kenmerken op slaap

De invloed van de natuur op ons welzijn kan niet worden overschat; geografische kenmerken om ons heen hebben ook een grote invloed op ons vermogen om diep te slapen. Regio's die omringd zijn door water of weelderig groen rapporteren vaak hogere tevredenheidsniveaus wat betreft hun nachtelijke routines in vergelijking met mensen die midden in betonnen jungles wonen zonder enige natuurlijke elementen. [bron]

Naast deze fysieke aspecten heeft hoogte ook invloed op het vermogen om voldoende te slapen door het directe effect op het zuurstofgehalte in het lichaam, waardoor het indirect van invloed is op het algehele comfort tijdens de rusturen. [bron]

Naast omgevingsfactoren voegen financiële zorgen die voortkomen uit de hoge kosten van levensonderhoud in bepaalde regio's echter nog een laag stress toe die mensen belemmert in hun vermogen om regelmatig een gezond bedtijdschema aan te houden, wat de complexiteit van dit probleem nog eens benadrukt. [bron]

Beste steden om te slapen

Voldoende rustgevende slaap is een essentieel element voor het behouden van een goede gezondheid en welzijn. Wist u dat uw locatie een belangrijke rol kan spelen in de kwaliteit van uw slaap? Sommige steden in de V.S. zijn erkend voor het bevorderen van gezonde slaapgewoonten onder hun inwoners.

Waarom Seattle een geweldige slaapstad is

De rustige natuurlijke schoonheid van Seattle, in combinatie met het gematigde klimaat, maken het een ideale bestemming om uit te rusten. Het milde klimaat zorgt ook voor een optimale kamertemperatuur, wat cruciaal is voor een goede nachtrust.

Andere topsteden voor gezond slapen

 • Philadelphia: Bekend als de "City of Brotherly Love", heeft de toewijding van Philadelphia aan volksgezondheidsinitiatieven geleid tot verbeterde slaappatronen onder de inwoners.
 • Miami: Ondanks het bruisende nachtleven bevordert Miami verrassend goede slaapgewoonten onder zijn inwoners dankzij de warme temperaturen het hele jaar door.
 • Detroit: Inspanningen om de stad nieuw leven in te blazen hebben geleid tot betere leefomstandigheden in Detroit en hebben positief bijgedragen aan de verbetering van de levenskwaliteit van de burgers, waaronder hun vermogen om een gezonde slaap te bereiken.

Deze steden bieden verschillende factoren die bijdragen aan het creëren van een omgeving die rustgevende nachten bevordert, van gunstige weersomstandigheden en groene ruimtes die stressniveaus verminderen tot welzijnsprogramma's in de hele gemeenschap die zich richten op lichaamsbeweging, voeding en geestelijke gezondheid. Toegang tot CBD-olieproducten zoals Cibdol kan ook helpen bij de ontspanning voor het slapengaan, wat uiteindelijk leidt tot een gezondere levensstijl en een betere nachtrust.

Natuurlijk heeft niet iedereen het geluk om in een van deze topsteden te wonen. Het is essentieel dat mensen actie ondernemen om te garanderen dat ze de nodige hoeveelheid superieure slaap krijgen, ongeacht hun geografische locatie. Blijf kijken voor meer tips en trucs.

Slechtste steden om te slapen

Sommige steden zijn ideaal om een dutje te doen, maar andere steden zijn een nachtmerrie voor een goede nachtrust. Helaas vallen steden als Portland, Oakland, Pittsburgh, Fresno, Bakersfield, Detroit en Las Vegas in de laatste categorie. Inwoners van deze steden ondervinden allerlei problemen die het moeilijk maken om de slaap te krijgen die ze nodig hebben.

Milieu-uitdagingen

Een van de grootste uitdagingen voor deze steden zijn omgevingsfactoren die de slaap verstoren. Hoge geluidsniveaus van voertuigen en industriële bronnen kunnen het moeilijk maken om in slaap te vallen of te blijven. Slechte luchtkwaliteit door vervuiling kan ook de gezondheid van de luchtwegen aantasten en slaappatronen verstoren. Het is geen wonder dat mensen in deze steden de hele nacht liggen te woelen en te draaien.

Sociaal-economische kwesties

De kosten van het levensonderhoud kunnen de slaap belasten en de bestaande sociaaleconomische problemen verergeren. Hoge kosten voor levensonderhoud zorgen voor extra stress, waardoor mensen niet genoeg slaap kunnen krijgen. De druk om aan werkverplichtingen te voldoen en lange reistijden dragen verder bij aan onvoldoende rust. Het is een vicieuze cirkel die moeilijk te doorbreken is.

Uitdagingen op grote hoogte

Steden die op grotere hoogte liggen, zoals Denver, vormen een unieke uitdaging als het gaat om goed slapen. Volgens onderzoek kan een verblijf op grote hoogte leiden tot een verstoorde ademhaling tijdens de slaap (ook bekend als "slaapapneu"), wat resulteert in een gefragmenteerde en minder verfrissende slaap. Dit komt doordat de lagere zuurstofniveaus op grotere hoogte problemen kunnen veroorzaken bij het handhaven van een regelmatig ademhalingsritme tijdens het slapen - wat niet alleen leidt tot verstoorde nachten, maar ook tot potentiële gezondheidsproblemen op de langere termijn als er niets aan gedaan wordt.

Om de slaapkwaliteit in deze steden te verbeteren, moeten deze problemen zowel op individueel niveau worden aangepakt door betere routines voor het slapengaan aan te nemen, als op maatschappelijk niveau door beleid te implementeren dat gericht is op het verbeteren van de algemene leefomstandigheden in deze stedelijke gebieden - of dat nu het verminderen van geluidsoverlast betekent of het aanpakken van de druk op de kosten van levensonderhoud.

Verbeter uw nachtroutine in deze eenvoudige stappen

Het opstellen van een consistent slaapschema is de sleutel tot het optimaliseren van uw nachtroutine voor een goede nachtrust. De Sleep Foundation heeft een aantal uitstekende aanbevelingen om de kwaliteit van uw rust te verbeteren.

Houd u aan een regelmatige bedtijd en wektijd

Het aanhouden van een consistent slaapschema is cruciaal voor het instellen van een regelmatig circadiaan ritme. Deze interne lichaamsklok regelt onze slaap-waakcyclus, waardoor we ons overdag alert en 's nachts slaperig voelen. Door elke dag op dezelfde tijden naar bed te gaan en wakker te worden, kunnen we ons lichaam trainen om dit natuurlijke ritme beter te volgen.

Uit een onderzoek gepubliceerd in Sleep Medicine Reviews bleek dat onregelmatige slaappatronen in verband werden gebracht met slechtere academische prestaties en een vertraagd circadiaans ritme. Dus of u nu een vroege vogel of een nachtuil bent, consistentie is de sleutel.

De temperatuur van uw slaapomgeving beheren

De temperatuur van uw slaapomgeving kan een grote invloed hebben op hoe goed u in slaap valt. De meeste mensen vinden het makkelijker om in slaap te vallen in koelere omstandigheden, omdat dit helpt om hun lichaamstemperatuur te verlagen, een noodzakelijke stap om de slaap op gang te brengen.

 • Ventilatoren: Een eenvoudige ventilator kan helpen om lucht door uw kamer te laten circuleren, waardoor het koeler aanvoelt dan het eigenlijk is.
 • Airconditioners: Als uw budget het toelaat, kan investeren in een airconditioner voordelig zijn, vooral tijdens de warmere maanden wanneer de temperaturen hoog oplopen.
 • Koelmatrasmatrassen: U kunt ook overwegen om verkoelende matrasbeschermers aan te schaffen, die ontworpen zijn om warmte van het lichaam te absorberen, zodat u een comfortabel koel oppervlak krijgt om op te liggen.

Naast deze stappen moet u ervoor zorgen dat u minstens zeven uur slaap per nacht krijgt, idealiter met behulp van een tracker om uw cyclus effectief te beheren, ongeacht waar u woont. Er zijn verschillende apps beschikbaar, zoals Sleep Cycle, Pillow, enz., die de duur en de kwaliteit van uw slaap bijhouden en inzicht geven in wat uw rustgevende slaap zou kunnen verstoren.

Omgaan met blootstelling aan licht en geluidshinder

Wilt u slapen als een baby? Dan moet u de twee belangrijkste factoren die uw sluimering kunnen verstoren onder controle houden: blootstelling aan licht en lawaaihinder. Hier leest u hoe:

Effectiviteit van verduisteringsgordijnen in het verminderen van blootstelling aan licht

Licht kan uw interne lichaamsklok verstoren, waardoor het moeilijker wordt om in slaap te vallen. Investeer daarom in verduisterende gordijnen voor uw slaapkamerramen. Deze speciaal ontworpen raambekleding blokkeert bijna al het buitenlicht en creëert een ideale donkere omgeving om te slapen, zelfs overdag of onder fel stadslicht. De doeltreffendheid van verduisterende gordijnen wordt algemeen erkend door slaapdeskundigen. [bron]

De rol van witte ruis machines in het overstemmen van storende geluiden

Geluidsstoornissen zijn een andere veel voorkomende barrière voor een goede slaapkwaliteit. Een geluidsmachine of app die witte ruis afspeelt kan in zulke gevallen een waardevol hulpmiddel zijn. Witte ruis werkt door storende geluiden te maskeren met een consistent omgevingsgeluid dat de hersenen helpt kalmeren en ontspanning bevordert. Er zijn veel opties online verkrijgbaar tegen verschillende prijzen, afhankelijk van functies zoals volumeregeling, timerinstellingen, enz. [bron]

Tips voor het verminderen van verstoringen door licht en geluid:

 • Houd uw slaapkamer vrij van apparaten: Houd smartphones, laptops en tablets uit de buurt van uw slaapgebied om te voorkomen dat er laat op de avond blauw licht vrijkomt, dat de melatonineproductie kan verstoren, een essentieel hormoon voor een gezonde slaapcyclus. [bron]
 • Creëer een ontspannende sfeer: Gebruik schemerige verlichting, zachte muziek en ontspannende geuren om een sfeer te creëren die bevorderlijk is voor het ontspannen aan het einde van de dag en voor een betere nachtrust.
 • Gebruik natuurlijke elementen: Voeg kamerplanten en natuurlijke stoffen toe aan de inrichting van uw kamer om een gevoel van rust en kalmte in uw ruimte te brengen, wat helpt om stressniveaus te verlagen en de algehele levenskwaliteit te verbeteren, inclusief slaap.

Het beheersen van blootstelling aan licht en geluidsoverlast is van vitaal belang voor het bereiken van optimale slaapomstandigheden, waar u ook woont. Als u stappen onderneemt om deze aspecten onder controle te houden, zult u ongetwijfeld meer verkwikkende en verjongende nachten hebben.

Gevolgen voor de gezondheid van een slechte slaapkwaliteit of een ontoereikende slaapduur

Onvoldoende rust kan ernstige gevolgen hebben voor onze cognitieve functies en ons algehele lichamelijke welzijn.

Directe invloed van onvoldoende rust op orgaanfunctie

Ons hart, onze hersenen en andere vitale organen worden rechtstreeks beïnvloed door onvoldoende rust. Als we niet genoeg kwaliteitsslaap krijgen, kunnen deze organen hun functies niet optimaal uitvoeren. De Sleep Foundation merkt op dat langere periodes van onvoldoende rust een reeks gevolgen kan hebben, waaronder cardiovasculaire problemen, nierproblemen, hoge bloeddruk, diabetes en cerebrovasculaire ongevallen.

Slechte of onvoldoende slaap heeft ook invloed op onze geestelijke gezondheid en veroorzaakt stemmingswisselingen, depressies, angststoornissen en leidt zelfs tot een verhoogd risico op zelfmoord. Het National Institute of Mental Health (NIMH) heeft chronische slapeloosheid in verband gebracht met depressieve stoornissen, bipolaire stoornissen, ADHD, schizofrenie en andere psychiatrische aandoeningen.

Het belang van prioriteit geven aan voldoende duur boven korte uitbarstingen van intense activiteit

In de snelle wereld van vandaag, waar productiviteit vaak op de eerste plaats komt, is het gemakkelijk om in de val te lopen en te denken dat minder slapen ons meer tijd geeft om taken uit te voeren. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is voldoende slaap eigenlijk nuttiger dan proberen extra taken te doen door te bezuinigen op rust. Minstens zeven uur per nacht slapen is cruciaal voor het instellen van een consistent circadiaan ritme, dat helpt bij een betere productiviteit tijdens de wakkere uren en een verbeterde fysieke en emotionele gezondheid, volgens een onderzoek dat gepubliceerd is in het Journal of the National Sleep Foundation.

 • Zorg voor regelmatige bed-wektijden: Dit helpt bij het reguleren van de interne klok van uw lichaam en kan u helpen om in slaap te vallen en te blijven slapen.
 • Vermijd cafeïne dicht bij bedtijd: Cafeïne kan uw vermogen om in slaap te vallen verstoren, dus vermijd koffie, thee, chocolade, frisdrank en energiedrankjes in de late namiddag of avond, afhankelijk van hoe gevoelig u bent voor de effecten van cafeïne, zegt Mayo Clinic.
 • Creëer een rustgevende omgeving: Hierbij kunt u denken aan verduisterende gordijnen, oordopjes, een apparaat met witte ruis, een luchtbevochtiger, een ventilator of iets anders dat uw slaapkamer bevorderlijk maakt voor een goede nachtrust. Het is belangrijk om de blootstelling aan licht te beheersen, vooral voor het slapengaan, omdat bewezen is dat licht onze interne lichaamsklok beïnvloedt, waardoor normale patronen worden verstoord.
 • Veranderingen in uw levensstijl: Gezonder eten, regelmatig bewegen en het stressniveau verminderen door middel van activiteiten zoals yoga, meditatie en mindfulness technieken kunnen ook de kwaliteit en lengte van de nachtelijke slaap aanzienlijk verbeteren, volgens rapporten van de Harvard Medical School Division of Sleep Medicine.

Veelgestelde vragen over de beste en slechtste steden om te slapen

Wat is de beste stad om te slapen?

Seattle is de beste stad in de VS om te slapen, dankzij het koele klimaat en het vooruitstrevende gezondheidsbeleid.

Welke steden slapen het meest?

Colorado Springs, Boise en Portland rapporteren de hoogste gemiddelde slaapuren volgens de CDC.

In welke steden wordt het minst geslapen?

Grote stedelijke gebieden zoals New York City, Los Angeles en Houston hebben volgens onderzoeken vaak kortere gemiddelde slaaptijden.

Wat is de stad met het meeste slaaptekort ter wereld?

Tokio, Japan heeft deze ongelukkige titel volgens een wereldwijd onderzoek van SleepScore Labs.

Op zoek naar een goede nachtrust? Overweeg om CBD-producten of andere slaapmiddelen van gerenommeerde merken en bedrijven uit te proberen. Persoonlijke ervaringen en anekdotes kunnen ook nuttige inzichten verschaffen.

Conclusie

Ontdek de beste en slechtste steden voor slaap in de VS, en leer hoe u uw slaapkwaliteit kunt verbeteren, ongeacht waar u woont.

Factoren zoals geografie, lawaai en licht kunnen onze slaap beïnvloeden, maar door ons aan een regelmatig slaapschema te houden, temperatuurbeheerprogramma's te gebruiken en te investeren in verduisteringsgordijnen of white noise machines kunnen we beter slapen.

Wist u dat slaap essentieel is voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid? Dat is waar, en daarom is het belangrijk om prioriteit te geven aan onze slaapgewoonten.

 • Geografie: Wonen in een stad met veel luchtvervuiling kan onze slaap verstoren, dus overweeg om te investeren in een luchtreiniger.
 • Lawaai: Als u in een lawaaierige omgeving woont, probeer dan oordopjes of een apparaat met witte ruis te gebruiken om geluiden te blokkeren.
 • Licht: Blootstelling aan fel licht voor het slapengaan kan het moeilijker maken om in slaap te vallen, dus probeer verduisterende gordijnen of een slaapmasker te gebruiken.

Vergeet niet dat een goede slaap essentieel is voor ons algehele welzijn, dus aarzel niet om veranderingen in uw slaapomgeving aan te brengen om uw slaapkwaliteit te verbeteren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op één order

Welk product heb ik nodig?
As Seen On:
 • https://www.deondernemer.nl/actueel/retail/cibdol-opent-brandstore-stap-ideaal~2659792
 • https://retailtrends.nl/item/62892/cibdol-het-highend-cbd-merk-waar-je-niet-high-van-wordt
 • https://www.dailybase.nl/thegoodlife/lifestyle-thegoodlife/cibdol-opent-cbd-brandstore-amsterdam/
 • https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/karlien-sleper-heeft-spelen-in-monobob-als-missie-ik-voel-me-vrijer-bij-deze-nieuwste-bobsleediscipline~a0db0ffe/
 • https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g34723687/cbd-producten/
 • https://www.libelle.nl/